Kies voor 2 onder 1 kap houtskeletbouw om te bouwen op je eigen manier

Wanneer je graag in een 2 onder 1 kap woning wilt wonen die helemaal volgens jouw wensen is ontworpen, is een eigen huis laten bouwen een uitstekend idee. Op je eigen manier een woning inrichten en ontwerpen geeft je de vrijheid om alles volledig volgens je eigen wensen te doen. Het samenstellen van een 2 onder 1 kap met houtskeletbouw bij Eigenwijs Bouw is goedkoop, eenvoudig en geeft je een scala van mogelijkheden. Met de vakkundige ondersteuning van Eigenwijs Bouw kun je dus een casco twee onder een kap laten bouwen waar je met een klein budget jouw ideale droomhuis van kunt maken!

Stel zelf samenModelwoningenContactformulier

Volledig volgens je eigen wensen bouwen

Vergeleken met de conventionele manier van bouwen is het ontwerpen en bouwen van een 2 onder 1 kap houtskeletbouw bijzonder goedkoop. Bovendien kun je de woning volledig naar je eigen wensen afbouwen. Heb je er altijd van gedroomd je eigen huis te bouwen? Wil je nadruk leggen op duurzaamheid met natuurlijke materialen? Jouw 2 onder 1 kap damp-open bouwen door natuurlijke, vochtregulerende materialen te gebruiken voor de isolatie was nog nooit zo toegankelijk. Bouw je eigen woning af, of profiteer van professionele begeleiding en ontzorging. Met onze configurator is het mogelijk om iedere modelwoning helemaal zelf samen te stellen. Door gebruik te maken van duurzaam hout in combinatie met damp-open bouwen levert Eigenwijs Bouw woningen met optimale isolatie en buitengewoon comfort.

Enkele projecten

Duurzaamheid voorop tijdens de bouw van uw 2 onder 1 kap woning

Bij het selecteren van de materialen voor iedere modelwoning wordt door Eigenwijs Bouw zorgvuldig gelet op de kwaliteit en duurzaamheid. Wij zijn dé duurzame bouwer voor projecten in Gelderland, Noord-Brabant en andere Nederlandse provincies. Eigenwijs Bouw is FSC gecertificeerd en zorgt tijdens het inkopen van materialen dat je bent verzekerd van de laagste prijs. Met hoogwaardige materialen wordt jouw 2 onder 1 kap woning damp-open gebouwd, zodat vocht dat in huis ontstaat door de constructie wordt afgevoerd naar buiten.

Casco jouw twee-onder-een-kaphuis laten afleveren

Een casco woning is een woning die wordt opgeleverd als ruwbouw. Vervolgens wordt de afbouw door de eigenaar zelf gedaan. De afbouw van jouw casco twee-onder-een-kapwoning wordt door Eigenwijs Bouw gemakkelijk gemaakt. Na de oplevering van jouw ruwbouw woning leveren we de door jou gekozen afbouwpakketten af. Op die manier kun je zelf zorg dragen voor de gevelbekleding, dakbedekking, binnenwanden, aanvullende isolatie en afwerking. Vanzelfsprekend zijn duidelijke instructies bijgevoegd bij ieder pakket. Als eigenaar kun je ervoor kiezen enkele klussen gemakkelijker te maken door de hulp in te roepen van een installateur of ZZP'er. Daarnaast is het mogelijk ook de afbouw onder te brengen bij Eigenwijs Bouw. Wij ondersteunen dus ook ná het opleveren van een casco twee-onder-een-kapwoning door je nóg meer mogelijkheden te bieden voor de afbouw van je woning.

stars

Iedere dag genieten we nu van ons nieuwe houten huis. Het huis voelt heerlijk aan. Aangenaam warm tijdens slecht weer en heerlijk koel bij warm weer. Het binnenklimaat is onovertroffen. Het huis is door Eigenwijs Bouw zeer vakkundig gefabriceerd en geplaatst door een jong, enthousiast en betrokken team. We hebben geen seconde spijt van dit spannende avontuur. We zouden het zo weer doen!

Ingrid en Johan

Uitstekend advies op maat

Eigenwijs Bouw koos voor één van de meest duurzame manieren van bouwen. Met houtskeletbouw wordt het samenstellen en bouwen van uw woning niet alleen goedkoper, maar ook meer milieuvriendelijk. Of je nu kiest voor een schuurwoning, starterswoning, recreatiewoning, eengezinswoning of 2 onder 1 kap. Houtskeletbouw geeft je de mogelijkheid om je eigen woning samen te stellen. Er zijn enorm veel opties om uit te kiezen. Helemaal zelf ontwerpen is ook mogelijk! Vraag onze deskundige medewerkers om advies of een vrijblijvende offerte op maat.