Neem contact met ons op
<< Terug naar overzicht

Gezinswoning Best

Dit woonhuis is ideaal voor de grotere families. De woning is voorzien van vijf slaapkamers en een badkamer. Door gebruik te maken van openslaande deuren kan een lichte en ruime woonkamer gecreëerd worden. Deze woning wordt standaard voorzien van hoge isolatiewaarden, Meranti hardhouten kozijnen met HR++ beglazing en Okoumé hardhouten boeiboordafwerking. Indien gewenst kan voor andere buitenafwerkingen gekozen, zoals metselwerk. Natuurlijk bieden wij ook de mogelijkheid de indeling naar wens op te bouwen.

Lees meer
vanaf € 58.100,- Gezinswoning Samenstellen
Buitenafmeting (lxbxh)12x8.8x7 mIsolatie24 cm
Vloer oppervlakte177 m2Inhoud550 m3

Waarom Eigenwijs Bouw

Doe het zelf pakket

Al onze modellen zijn in een bouwpakket te verkrijgen. Het complete bouwpakket zal gratis bij je worden afgeleverd tegen een zeer scherpe prijs. De panelen zijn geïsoleerd en gereed voor montage. Met onze gemakkelijke handleiding staat je garage, poolhouse of gastenverblijf voor je het weet (animatie zelf bouwen).

Snelle levering

Al onze panelen worden gemaakt in Nederland waardoor wij een snelle levertijd garanderen. Je complete bouwpakket kan al binnen 3 weken worden afgeleverd.

A+Label

Door gebruik te maken van 14 of 19 cm isolatie en het kierdicht bouwen van de panelen hebben al onze modellen een A of A+ label. Hiermee heb je een hoog comfort, lage stookkosten en spaar je het milieu.

Bouwbesluit

Al onze modellen voldoen aan de nieuwste eisen van het Bouwbesluit 2012. Bij onze modellen zitten alle benodigde documenten voor de bouwvergunningsaanvraag, waar we je uiteraard ook bij kunnen helpen.

Gratis levering

Alle bouwpakketen worden gratis geleverd in Nederland met uitzondering van de Waddeneilanden en overzeese gebiedsdelen.