Neem contact met ons op

Maak een keuze uit onze Mobihut modellen

Mobihut – Mobiel op jouw manier

 

Mobiele trekkershut voor campings

De Mobihut is een mobiele trekkershut die speciaal ontworpen is voor campings. Doordat er geen vergunning nodig is, kan er meer vrijheid geboden worden ten opzichte van de gangbare stacaravan. Zo is het mogelijk om gasten zelf een kampeerplaats te laten kiezen waar deze mobiele trekkershut geplaatst kan worden. Hierdoor wordt er voor de kampeerders meteen een nieuwe kampeerbeleving gecreëerd.

Mobihut: Duurzaam, flexibel en comfortabel

Met het gebruik van goed isolatiemateriaal en duurzame materialen biedt de Mobihut een hoog comfort. Dit betekent een besparing in stookkosten en toch een aangename binnentemperatuur bij zowel warm als koud weer. Hierdoor is de Mobihut ook erg geschikt voor het voor-, en naseizoen.

De mobiele trekkershut is aan te passen naar eigen wens. Zo kan er een keuze gemaakt worden uit diverse afwerkingen aan de binnen- en buitenkant. Voor extra luxe en comfort is het bovendien mogelijk om extra opties te kiezen. Een dakraam, afzuiging of complete inrichting van de Mobihut behoort tot de mogelijkheden.

Mobiele trekkershut als luxe vakantiebestemming

Door de slimme inrichting van de Mobihut kan er plaats geboden worden voor 2 tot 6 personen met alle benodigde voorzieningen, zoals een koelkast, fornuis, zitgedeelte en een groot vlonderterras. Dit opklapbare terras biedt extra flexibiliteit door de verstelbare poten. Bovendien kan de mobiele trekkershut in de winter eenvoudig gestald worden. Het vlonderterras biedt optimaal comfort op zonnige dagen. Met minder weer biedt de binnenruimte voldoende leef comfort. Hiermee is de Mobihut een luxe vakantiebestemming die eenvoudig te plaatsen is.

Waarom Eigenwijs Bouw

Doe het zelf pakket

Al onze modellen zijn in een bouwpakket te verkrijgen. Het complete bouwpakket zal gratis bij je worden afgeleverd tegen een zeer scherpe prijs. De panelen zijn geïsoleerd en gereed voor montage. Met onze gemakkelijke handleiding staat je garage, poolhouse of gastenverblijf voor je het weet (animatie zelf bouwen).

Duurzaam

Duurzame producten

Eigen ontwerp

Altijd uw eigen ontwerp!

Bouwbesluit

Al onze modellen voldoen aan de nieuwste eisen van het Bouwbesluit 2012. Bij onze modellen zitten alle benodigde documenten voor de bouwvergunningsaanvraag, waar we je uiteraard ook bij kunnen helpen.

Gratis levering

Alle bouwpakketen worden gratis geleverd in Nederland met uitzondering van de Waddeneilanden en overzeese gebiedsdelen.