Neem contact met ons op

Maak een keuze uit onze Praktijk modellen

Praktijk aan huis bouwen

Bouw je eigen praktijk aan huis

Je eigen praktijk beginnen doe je gemakkelijk aan huis. In korte tijd bouw je jouw eigen praktijk snel op, met de bouwpakketten van Eigenwijs Bouw tegen een gunstige prijs. De duurzame gebouwen hebben een professionele uitstraling en voldoen altijd aan het bouwbesluit. Ideaal voor je eigen dokterspraktijk aan huis, maar ook uitstekend geschikt voor een fysiotherapeut, kapsalon, nagelstudio, chiropractor of schoonheidssalon.

Ontvang je gasten comfortabel in je eigen praktijk aan huis.

De gebouwen van Eigenwijs Bouw zijn van alle gemakken voorzien. Zo kun je kiezen voor een kantine, keuken en verschillende sanitaire voorzieningen. Zo kunnen jij en je werknemers comfortabel werken in een fijne omgeving. De indeling van je praktijk kun je gemakkelijk kiezen. Je bepaalt dus zelf hoe groot de wachtkamer is waar je jouw gasten kunt ontvangen en of je bijvoorbeeld ruimte vrijmaakt voor een receptie. Door deze flexibiliteit bouw je altijd een praktijk die perfect past bij jouw expertise, van dokterspraktijk tot schoonheidssalon.

Praktijk aan huis: Zelf bouwen of laten bouwen?

Je kunt je er voor kiezen om de praktijk volledig zelf te bouwen of dit uit te laten voeren door de experts van Eigenwijs Bouw. Het is zelfs mogelijk invloed op de prijs. Sowieso zijn de gebouwen erg gunstig geprijsd en tegelijkertijd ontzettend duurzaam. Door de volledige isolatie en de wanddikte van 19 centimeter is het fijn werken in de zomer en in de winter.

Alle materialen worden gratis geleverd, inclusief een gemakkelijke handleiding waardoor het bouw van je praktijk net zo gemakkelijk wordt als het in elkaar zetten van een Zweedse boekenkast. Bovendien zitten alle documenten om een bouwvergunning aan te vragen, ter waarde van € 650, bij de prijs inbegrepen.

Neem nu vrijblijvend contact op met de experts van Eigenwijs Bouw voor alle informatie en mogelijkheden. Wij zijn bereikbaar van 9.00 tot 21.00 of vul ons contactformulier in, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

Waarom Eigenwijs Bouw

Doe het zelf pakket

Al onze modellen zijn in een bouwpakket te verkrijgen. Het complete bouwpakket zal gratis bij je worden afgeleverd tegen een zeer scherpe prijs. De panelen zijn geïsoleerd en gereed voor montage. Met onze gemakkelijke handleiding staat je garage, poolhouse of gastenverblijf voor je het weet (animatie zelf bouwen).

Duurzaam

Duurzame producten

Eigen ontwerp

Altijd uw eigen ontwerp!

Bouwbesluit

Al onze modellen voldoen aan de nieuwste eisen van het Bouwbesluit 2012. Bij onze modellen zitten alle benodigde documenten voor de bouwvergunningsaanvraag, waar we je uiteraard ook bij kunnen helpen.

Gratis levering

Alle bouwpakketen worden gratis geleverd in Nederland met uitzondering van de Waddeneilanden en overzeese gebiedsdelen.