Neem contact met ons op
<< Terug naar overzicht

Vakantiewoning Putten

Deze luxe vakantiewoning, ook geschikt als bed & breakfast, geeft je het vakantiegevoel met het comfort van een energielabel A+ woonhuis. Dit komt door het gebruik van onder andere 14 en optie tot 19cm isolatie samen met HR++ beglazing resulteert dit in een energielabel A+. Deze vakantiewoning is geschikt voor 6 personen. De woning krijgt een klassieke uitstraling door gebruik te maken van gebinten, gepotdekselde schaaldelen in combinatie met Okoume boeidelen (15jr garantie) en keramische dakpannen. De totale vloeroppervlakte van 92 m² bestaat uit twee tweepersoons slaapkamers en woonkamer van 33 m² met voorzieningen voor een open keuken. Verder zijn er voorzieningen voor een badkamer met toilet gemaakt. Bij sleutelklare afwerking is het sanitair ook aanwezig. Ook is er een groot overdekt terras van 14 m² waar je heerlijk buiten kunt zitten. De vakantiewoning is voorzien van zes ramen, waarvan vijf draai-kiep zijn. Daarnaast bevinden er zich aan de terraszijde openslaande deuren waardoor je in open verbinding met de omgeving staat. Extra ramen of openslaande deuren toevoegen is altijd mogelijk.

Naast deze gevelafwerking kunnen ook andere buitenafwerkingen gekozen worden, zoals metselwerk en Zweeds rabat. Er is gekozen voor hoogwaardige materialen zoals Meranti raamkozijnen, geïmpregneerde schaaldelen, Okoume boeidelen (15jr garantie) en zinken dakgoot en regenpijp, waardoor het geheel nagenoeg onderhoudsarm is. De standaard binnen afwerking bestaat uit gips wat schilder klaar wordt afgeleverd.

Bespaar in de kosten door volledig of gedeeltelijk zelf te bouwen en gebruik te maken van tweedehands materialen zoals dakpannen. Hierbij kunnen wij je ook voorzien van materialen en handleidingen. Natuurlijk is sleutel klaar opleveren ook mogelijk. Uiteraard is het mogelijk om veranderingen in het ontwerp aan te brengen of een ontwerp op maat te maken. Alle benodigde documenten voor de bouwvergunning worden gratis toegevoegd.

Lees meer
vanaf € 28.693,- Vakantiewoning Samenstellen
Buitenafmeting (lxbxh)9,5 m x 6,4 m x 6,7 mIsolatie14 cm (RC = 2,5) optie 19cm (RC = 3,5)
Vloer oppervlakte92 m²Inhoud188 m³

Waarom Eigenwijs Bouw

Doe het zelf pakket

Al onze modellen zijn in een bouwpakket te verkrijgen. Het complete bouwpakket zal gratis bij je worden afgeleverd tegen een zeer scherpe prijs. De panelen zijn geïsoleerd en gereed voor montage. Met onze gemakkelijke handleiding staat je garage, poolhouse of gastenverblijf voor je het weet (animatie zelf bouwen).

Snelle levering

Al onze panelen worden gemaakt in Nederland waardoor wij een snelle levertijd garanderen. Je complete bouwpakket kan al binnen 3 weken worden afgeleverd.

A+Label

Door gebruik te maken van 14 of 19 cm isolatie en het kierdicht bouwen van de panelen hebben al onze modellen een A of A+ label. Hiermee heb je een hoog comfort, lage stookkosten en spaar je het milieu.

Bouwbesluit

Al onze modellen voldoen aan de nieuwste eisen van het Bouwbesluit 2012. Bij onze modellen zitten alle benodigde documenten voor de bouwvergunningsaanvraag, waar we je uiteraard ook bij kunnen helpen.

Gratis levering

Alle bouwpakketen worden gratis geleverd in Nederland met uitzondering van de Waddeneilanden en overzeese gebiedsdelen.