Neem contact met ons op

Maak een keuze uit onze Werkplaats modellen

Werkplaats en atelier bouwen

Bouw je eigen werkplaats en atelier

Een plek om ongestoord te kunnen werken in je eigen achtertuin. Eigenwijs Bouw maakt dit mogelijk door bouwpakketten te leveren die voldoen aan de hoogste kwaliteit en geheel naar wens zijn in te delen. Hiermee kun je gemakkelijk en snel je eigen werkplaats en atelier bouwen, voor een zeer gunstige prijs. Wil je jouw werkplaats of atelier laten bouwen? Ook dat is geen enkel probleem, de experts van Eigenwijs Bouw plaatsen je werkplaats of atelier vakkundig en snel. Het is zelfs mogelijk om een gedeelte van de werkzaamheden uit te besteden en de rest van de bouw zelf af te ronden.

Comfortabele werkplek aan huis

Het is belangrijk dat een atelier of werkplaats een comfortabele plek is om te werken. Dat betekent voldoende licht en goed geïsoleerd. Bij Eigenwijs Bouw bepaal je zelf de indeling van je werkplaats of atelier dat je wilt bouwen, maar bijvoorbeeld ook het aantal ramen en openslaande tuindeuren. Het is ook mogelijk je werkplaats of atelier uit te breiden met sanitaire voorzieningen of bijvoorbeeld voorbereiding op afzuiging. Zo bouw je een werkplaats of atelier dat aan alle gemakken is voorzien.

Atelier of werkplaats: Zelf bouwen of laten bouwen?

Eigenwijs Bouw werkt altijd met een open calculatie. Op deze manier bepaal je zelf de prijs en mogelijkheden voor het bouwen van je werkplaats of atelier. Als je er voor kiest om de bouw zelf uit te voeren, krijg je de materialen gratis thuis geleverd met een gemakkelijke handleiding. De materialen die Eigenwijs Bouw levert zijn van uitstekende kwaliteit. Door wanden hebben een dikte van 19 cm en zijn zeer goed geïsoleerd. Daarom beschikken alle gebouwen van Eigenwijs Bouw over een A-label, waardoor dit een erg duurzame manier van bouwen is.

In overleg bepaal je zelf welke onderdelen van de bouw van je werkplaats of atelier je zelf doet of dat je de bouw gedeeltelijk of volledig uitbesteed. Eigenwijs Bouw werkt met experts en zorgt ervoor dat de bouw altijd binnen het budget en tijdschema wordt opgeleverd. Zo is het mogelijk om binnen een week al jouw eigen werkplaats of atelier gebouwd te hebben.

Neem nu vrijblijvend contact op om de prijzen en mogelijkheden te bespreken met één van de experts van Eigenwijs Bouw. Wij zijn bereikbaar van 9.00 tot 21.00 of vul ons contactformulier in, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

 Stel je eigen woning samen en ontdek de mogelijkheden!

Start configurator

Waarom Eigenwijs Bouw

Doe het zelf pakket

Al onze modellen zijn in een bouwpakket te verkrijgen. Op deze manier is een woonhuis te bouwen voor een lage prijs.


Lees meer 

Duurzaam

De houtskeletbouw methode wordt gezien als meest duurzame bouwmethode. Zo maken wij gebruik van FSC hout en gerecyclede isolatie materialen.


Lees meer 

Eigen ontwerp

Naast alle modellen die te vinden zijn op deze website is het ook mogelijk een persoonlijk ontwerp te bouwen. 


Lees meer 

Bouwbesluit

Al onze woonhuizen voldoen aan de nieuwste eisen van het bouwbesluit.  Indien gewenst kunnen alle overige modellen hier ook aan voldoen. 


Lees meer