Maak een keuze uit onze Garage modellen

Showing all 3 results

Garage bouwen: Zelf doen, laten doen of een combinatie

Een garage kun je natuurlijk bouwen om je auto in te parkeren, maar ook voor opslag of in te klussen en uw gereedschap op te slaan is het erg handig om een garage aan- of erbij te bouwen. Er is vaak verrassend weinig oppervlakte nodig om een garage te bouwen en Eigenwijs Bouw zorgt er voor dat ook de prijs zeer aantrekkelijk is. Door zelf uw garage te bouwen bespaart u namelijk op de kosten en door onze handige pakketten weet u zeker dat u beschikt over de alle materialen van de beste kwaliteit die u nodig heeft.

Zelf je garage bouwen is bij Eigenwijs Bouw gemakkelijker dan ooit. Bij ons kun je namelijk kiezen welke onderdelen je zelf doet en wat je uit wilt besteden. Samen gaan we dan kijken naar de planning en welke zaken we wanneer af kunnen ronden. Eigenwijs Bouw bekijkt dan welke expert zij inzetten voor de klus en zorgt ervoor dat alles op tijd wordt afgerond binnen het budget.

Laat je garage bouwen door Eigenwijs Bouw

Wil je de bouw van je garage liever helemaal uitbesteden? Ook dan ben je bij Eigenwijs Bouw aan het juiste adres. Eerst kijken we samen hoe uw ideale garage eruit ziet en hoe gunstig deze geprijsd is. Daarna kunnen we u een precieze offerte en planning afgeven, zodat u precies weet tegen welke prijs en wanneer uw garage wordt opgeleverd.

Garages met zekerheid van kwaliteit

Eigenwijs Bouw werkt met de methode van houtskeletbouw in combinatie met duurzame materialen voor maximale isolatie. Zo hebben de wanden voor de garage een wanddikte van 14 centimeter, maar informeer ook naar de mogelijkheden van een wanddikte van 19 centimeter. Zo kunt u later altijd nog uw garage ombouwen tot werkruimte, gastenverblijf of seniorenwoning. De garage van Eigenwijs Bouw is constructief berekend, wat betekent dat deze een maximale stevigheid hebben en altijd voldoen aan het bouwbesluit.

Neem nu vrijblijvend contact op met de experts van Eigenwijs Bouw voor alle informatie en mogelijkheden. Wij zijn bereikbaar van 9.00 tot 21.00 of vul ons contactformulier in, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.