Maak een keuze uit onze Gastenverblijf modellen

Showing all 3 results

Gastenverblijf of poolhouse bouwen

Bouw je eigen gastenverblijf

Met een gastenverblijf krijg je een multifunctioneel gebouw bij je woonhuis als tweede woning. Ideaal voor familie of vrienden, maar wellicht ook voor je kinderen of ouders. Je kunt de indeling zelf bepalen, dus het is gemakkelijk om te kiezen voor een gastenverblijf met één grote ruimte, of juist meerdere kamers. Natuurlijk is het mogelijk om de gewenste sanitaire voorzieningen aan te brengen in de ruimte, zodat een gast een volledig eigen ruimte krijgt.

Met het pakket voor een gastenverblijf van Eigenwijs Bouw kun je jouw gasten volledig in de watten leggen. De prijzen voor het bouwen van een gastenverblijf met Eigenwijs Bouw zijn zeer gunstig, mede door de mogelijkheid om ook zelf te bouwen.

Maak van je gastenverblijf een bed & breakfast

Een gastenbedrijf van Eigenwijs Bouw heeft altijd een A-label en heeft een RC-waarde van 3,5. Dat betekent dat u en uw gasten er altijd goed geïsoleerd bij zitten. Lekker warm in de winter en lekker koel in de zomer. Ideaal dus als u een bed & breakfast zou willen starten in uw eigen gastenverblijf en u kunt het nog zelf bouwen ook. Mocht je er voor kiezen om een badkamer in het gastenverblijf te (laten) bouwen, dan is deze standaard voorzien van een moderne inloopdouche. Ook zijn deze huizen voorbereid op een sauna, waarmee u uw gasten van alle luxe voorziet.

Poolhouse voor naast het zwembad

Het gastenverblijf is ook gemakkelijk om te bouwen naar een poolhouse, om lekker te relaxen naast je zwembad. Met mooie openslaande tuindeuren bouw je jouw eigen poolhouse om helemaal tot rust te komen. Je kunt er gezellig BBQ’en in de zomer of juist lekker knus spelletjes spelen in de winter.

Je gastenverblijf zelf bouwen of laten bouwen, bepaal het zelf!

Wil je graag een gastenverblijf bouwen en ben je erg handig? Eigenwijs Bouw levert een kant- en klaar pakket waarmee je jouw gastenverblijf of poolhouse zelf helemaal op kunt bouwen. Met de handige gebruikshandleiding wordt, bouw je het net zo gemakkelijk als een kast van een Zweedse meubelfabrikant.

Niet zo handig, maar wil je toch snel een prachtig gastenverblijf? Tegen een kleine meerprijs nemen wij de bouw volledig van je uit handen. Binnen een week kunnen we jouw gastenverblijf of poolhouse plaatsen! Alle documenten voor het aanvragen van de bouwvergunning t.w.v. € 650 zitten zelfs bij de prijs inbegrepen. Het is zelfs mogelijk om sommige onderdelen van de bouw aan ons uit te besten en een gedeelte zelf te doen.

Neem vrijblijvend contact op en informeer naar alle mogelijkheden om jouw ideale gastenverblijf of poolhouse te bouwen voor een uitstekende prijs.