Maak een keuze uit onze Glamping modellen

Showing all 4 results

Glamping gebouwen bouwen

Mooie en functionele glamping gebouwen bouwen

Glamping gebouwen bouwen; het is iets van de laatste jaren. In korte tijd heeft Eigenwijs Bouw het bouwen van glamping gebouwen echter als volwaardige dienst weten te omarmen. Wanneer je dus op zoek bent naar een specialist die mooie en functionele glamping gebouwen bouwen kan, dan zit je goed bij de experts van Eigenwijs Bouw. Wij bouwen glamping gebouwen op maat en zorgen ervoor dat het ontwerp perfect aansluit bij jouw wensen en budget. Bovendien ben je bij ons verzekerd van een snelle uitvoering van de bouw!

Glamping gebouwen bieden veel comfort

Tegenwoordig hoor je het woord ‘glamping’ steeds vaker. Het woord stamt af van de woorden ‘glamorous camping’ en staat voor een moderne en luxe variant van het traditionele kamperen. In Nederland heeft glamping in korte tijd veel aan populariteit gewonnen en glamping gebouwen bouwen is voor Eigenwijs Bouw daarom ook aan de orde van de dag. In een glamping gebouw vind je alle luxe van een huis of hotelkamer, maar dan in de natuur of op de camping. Zo kun je er heerlijk op uit in de natuur, maar toch lekker koken, wassen en slapen met de luxe die je van thuis gewend bent.

Van luxe tot budget glamping gebouwen bouwen

Glamping gebouwen bouwen is een vak apart. De voorzieningen van een glamping gebouw zijn immers bijna net zo goed als die van een normaal woonhuis. Een glamping gebouw wordt doorgaans uitgerust met een douche, een keuken en een wc. Daarnaast zijn veel glamping gebouwen voorzien van elektrische stroom, waardoor het ook mogelijk is om er een gasfornuis, koelkast en wasmachine in te plaatsen. Eigenwijs Bouw biedt bij het bouwen van glamping gebouwen diverse mogelijkheden; wij richten het glamping gebouw volledig in zoals jij wilt. Of je nu kiest voor een luxe glamping gebouw of een budget glamping gebouw, het kan allemaal.