Maak een keuze uit onze Kantoor modellen

Kantoor aan huis bouwen

Bouw je eigen kantoor aan huis

Als je een eigen bedrijf hebt of begint, is er niets gemakkelijker dan een kantoor aan huis. Vooral als je dit zelf kunt (laten) bouwen tegen een gunstige prijs en ook nog gemakkelijk is uit te breiden. Bij Eigenwijs Bouw beslis je gemakkelijk of je jouw de bouw van je kantoor zelf uitvoert of dat je dit (gedeeltelijk) laat doen door de experts van Eigenwijs Bouw. Als je beslist de bouw van je kantoor zelf uit te voeren, krijg je alle materialen gratis en snel thuisgeleverd. Daarbij zit een gemakkelijke handleiding, waardoor een goed resultaat gegarandeerd is.

Bouw een gemakkelijk uit te breiden kantoor

Door de unieke manier van bouwen van Eigenwijs Bouw, bouw je van een eenmanszaak gemakkelijk een kantoor tot 15 man. Je kiest zelf de indeling van de losse ruimtes, zodat jij en je werknemers voldoende ruimte hebben om optimaal te kunnen werken.Het is zelfs mogelijk om een gedeelte later aan te bouwen en met elkaar te verbinden. Zo bouw je een kantoor dat met je bedrijf mee kan groeien. Bovendien voldoen alle kantoren van Eigenwijs Bouw aan het bouwbesluit en zijn de documenten voor het aanvragen van een bouwvergunning inbegrepen bij de prijs (ter waarde van € 650.)

Comfortabel werken in je eigen kantoor aan huis

Als je een eigen tuinkantoor aan huis bouwt of laat bouwen is het natuurlijk belangrijk dat het gebouw van alle gemakken is voorzien. In een kantoor van Eigenwijs Bouw voeg je gemakkelijk een kantine, keuken en sanitaire voorzieningen toe. Omdat het kantoor uitstekend is geïsoleerd door de wanddikte van 19 cm, kunnen je werknemers altijd comfortabel werken. Zowel in de zomer als in de winter. De kantoren hebben altijd een A-label en dragen dus bij aan de duurzaamheid van je onderneming.

Je kantoor gebouwd voor een gunstige prijs

Eigenwijs Bouw werkt altijd met een open calculatie en het prijsmodel is erg flexibel. Vooraf weet je precies hoe de prijs tot stand komt en hoeveel je kunt besparen als je een gedeelte van de bouw van je kantoor zelf uitvoert. Ook aanpassingen worden open gecalculeerd, waardoor je niet opeens € 250 betaald voor het verplaatsen van een stopcontact.

Neem nu vrijblijvend contact op met de experts van Eigenwijs Bouw voor alle informatie en mogelijkheden. Wij zijn bereikbaar van 9.00 tot 21.00 of vul ons contactformulier in, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

Stel je eigen woning samen en ontdek de mogelijkheden!

Start configurator

Waarom Eigenwijs Bouw

Doe het zelf pakket

Al onze modellen zijn in een bouwpakket te verkrijgen. Op deze manier is een woonhuis te bouwen voor een lage prijs.

Duurzaam

De houtskeletbouw methode wordt gezien als meest duurzame bouwmethode. Zo maken wij gebruik van FSC hout en optioneel Houtvezel Isolatie i.c.m. damp open bouwen.

Eigen ontwerp

Naast alle modellen die te vinden zijn op deze website is het ook mogelijk een persoonlijk ontwerp te bouwen.

Bouwbesluit

Al onze woonhuizen voldoen aan de nieuwste eisen van het bouwbesluit. Indien gewenst kunnen alle overige modellen hier ook aan voldoen.
Wil je weten wat de
mogelijkheden zijn?
Start Configurator ›
Neem contact met
ons op