Maak een keuze uit onze Micro woning modellen

Showing all 1 result

Micro Woning bouwen

Recreatie gebouwen bouwen op maat!

Recreatie gebouwen bouwen? Doe het zelf of laat het over aan de specialisten van Eigenwijs Bouw. Waar je ook voor kiest, een goed resultaat dat is zeker! Eigenwijs Bouw is de expert in het bouwen van recreatie gebouwen voor diverse doeleinden. Ideaal als tweede woning, voor op de camping of in je eigen achtertuin. Een recreatie woning van Eigenwijs Bouw wordt bovendien op maat en naar jouw wensen en budget gebouwd. Daarnaast ben je verzekerd van een snelle levering en/of snelle uitvoering van de bouw van je recreatie woning. Kortom; wanneer je op zoek bent naar een leverancier die recreatie gebouwen bouwen kan, dan zit je goed bij Eigenwijs Bouw.

Een recreatie gebouw bouw je zoals je zelf wilt

Recreatie gebouwen bouwen voor op de camping of voor in je eigen achtertuin; het kan allemaal. Bij het bouwen van recreatie gebouwen is immers geen vergunning nodig en dat geeft veel vrijheid. En doe je het liever zelf? Geen enkel probleem; een recreatie gebouw van Eigenwijs Bouw kun je immers makkelijk zelf bouwen. Wij leveren het materiaal overal in Nederland gratis aan met een duidelijke handleiding. Bovendien zijn alle materialen zo gemaakt dat een snelle oplevering gegarandeerd is. Je hebt de keuze uit diverse opties: zo zijn er recreatie gebouwen die veel luxe bieden, maar bijvoorbeeld ook goedkopere uitvoeringen die wat eenvoudiger zijn ingericht.

Recreatie gebouwen bouwen met slimme inrichting

Bij het bouwen van recreatie gebouwen wordt rekening gehouden met een slimme inrichting. Door alles efficiƫnt in te delen kunnen de afmetingen van een recreatie gebouw beperkt blijven, terwijl er voldoende plaats is. Bij recreatie gebouwen bouwen is het immers de kunst om zo zorgvuldig mogelijk met de ruimte om te gaan, terwijl alles toch zo functioneel mogelijk wordt opgeleverd. Door creativiteit te combineren met functionaliteit bieden de recreatie woningen plaats voor twee tot zes personen en is er voldoende leefcomfort!