Maak een keuze uit onze Mobihut modellen

Mobihut – Mobiel op jouw manier

Mobiele trekkershut voor campings

De Mobihut is een mobiele trekkershut die speciaal ontworpen is voor campings. Doordat er geen vergunning nodig is, kan er meer vrijheid geboden worden ten opzichte van de gangbare stacaravan. Zo is het mogelijk om gasten zelf een kampeerplaats te laten kiezen waar deze mobiele trekkershut geplaatst kan worden. Hierdoor wordt er voor de kampeerders meteen een nieuwe kampeerbeleving gecreëerd.

Mobihut: Duurzaam, flexibel en comfortabel

Met het gebruik van goed isolatiemateriaal en duurzame materialen biedt de Mobihut een hoog comfort. Dit betekent een besparing in stookkosten en toch een aangename binnentemperatuur bij zowel warm als koud weer. Hierdoor is de Mobihut ook erg geschikt voor het voor-, en naseizoen.

De mobiele trekkershut is aan te passen naar eigen wens. Zo kan er een keuze gemaakt worden uit diverse afwerkingen aan de binnen- en buitenkant. Voor extra luxe en comfort is het bovendien mogelijk om extra opties te kiezen. Een dakraam, afzuiging of complete inrichting van de Mobihut behoort tot de mogelijkheden.

Mobiele trekkershut als luxe vakantiebestemming

Door de slimme inrichting van de Mobihut kan er plaats geboden worden voor 2 tot 6 personen met alle benodigde voorzieningen, zoals een koelkast, fornuis, zitgedeelte en een groot vlonderterras. Dit opklapbare terras biedt extra flexibiliteit door de verstelbare poten. Bovendien kan de mobiele trekkershut in de winter eenvoudig gestald worden. Het vlonderterras biedt optimaal comfort op zonnige dagen. Met minder weer biedt de binnenruimte voldoende leef comfort. Hiermee is de Mobihut een luxe vakantiebestemming die eenvoudig te plaatsen is.

Stel je eigen woning samen en ontdek de mogelijkheden!

Start configurator

Waarom Eigenwijs Bouw

Doe het zelf pakket

Al onze modellen zijn in een bouwpakket te verkrijgen. Op deze manier is een woonhuis te bouwen voor een lage prijs.

Duurzaam

De houtskeletbouw methode wordt gezien als meest duurzame bouwmethode. Zo maken wij gebruik van FSC hout en optioneel Houtvezel Isolatie i.c.m. damp open bouwen.

Eigen ontwerp

Naast alle modellen die te vinden zijn op deze website is het ook mogelijk een persoonlijk ontwerp te bouwen.

Bouwbesluit

Al onze woonhuizen voldoen aan de nieuwste eisen van het bouwbesluit. Indien gewenst kunnen alle overige modellen hier ook aan voldoen.
Wil je weten wat de
mogelijkheden zijn?
Start Configurator ›
Neem contact met
ons op