Maak een keuze uit onze Praktijk modellen

Praktijk aan huis bouwen

Bouw je eigen praktijk aan huisJe eigen praktijk beginnen doe je gemakkelijk aan huis. In korte tijd bouw je jouw eigen praktijk snel op, met de bouwpakketten van Eigenwijs Bouw tegen een gunstige prijs. De duurzame gebouwen hebben een professionele uitstraling en voldoen altijd aan het bouwbesluit. Ideaal voor je eigen dokterspraktijk aan huis, maar ook uitstekend geschikt voor een fysiotherapeut, kapsalon, nagelstudio, chiropractor of schoonheidssalon.

Ontvang je gasten comfortabel in je eigen praktijk aan huis.

De gebouwen van Eigenwijs Bouw zijn van alle gemakken voorzien. Zo kun je kiezen voor een kantine, keuken en verschillende sanitaire voorzieningen. Zo kunnen jij en je werknemers comfortabel werken in een fijne omgeving. De indeling van je praktijk kun je gemakkelijk kiezen. Je bepaalt dus zelf hoe groot de wachtkamer is waar je jouw gasten kunt ontvangen en of je bijvoorbeeld ruimte vrijmaakt voor een receptie. Door deze flexibiliteit bouw je altijd een praktijk die perfect past bij jouw expertise, van dokterspraktijk tot schoonheidssalon.

Praktijk aan huis: Zelf bouwen of laten bouwen?

Je kunt je er voor kiezen om de praktijk volledig zelf te bouwen of dit uit te laten voeren door de experts van Eigenwijs Bouw. Het is zelfs mogelijk invloed op de prijs. Sowieso zijn de gebouwen erg gunstig geprijsd en tegelijkertijd ontzettend duurzaam. Door de volledige isolatie en de wanddikte van 19 centimeter is het fijn werken in de zomer en in de winter.

Alle materialen worden gratis geleverd, inclusief een gemakkelijke handleiding waardoor het bouw van je praktijk net zo gemakkelijk wordt als het in elkaar zetten van een Zweedse boekenkast. Bovendien zitten alle documenten om een bouwvergunning aan te vragen, ter waarde van € 650, bij de prijs inbegrepen.

Neem nu vrijblijvend contact op met de experts van Eigenwijs Bouw voor alle informatie en mogelijkheden. Wij zijn bereikbaar van 9.00 tot 21.00 of vul ons contactformulier in, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

Stel je eigen woning samen en ontdek de mogelijkheden!

Start configurator

Waarom Eigenwijs Bouw

Doe het zelf pakket

Al onze modellen zijn in een bouwpakket te verkrijgen. Op deze manier is een woonhuis te bouwen voor een lage prijs.

Duurzaam

De houtskeletbouw methode wordt gezien als meest duurzame bouwmethode. Zo maken wij gebruik van FSC hout en optioneel Houtvezel Isolatie i.c.m. damp open bouwen.

Eigen ontwerp

Naast alle modellen die te vinden zijn op deze website is het ook mogelijk een persoonlijk ontwerp te bouwen.

Bouwbesluit

Al onze woonhuizen voldoen aan de nieuwste eisen van het bouwbesluit. Indien gewenst kunnen alle overige modellen hier ook aan voldoen.
Wil je weten wat de
mogelijkheden zijn?
Start Configurator ›
Neem contact met
ons op