Maak een keuze uit onze Seniorenwoning modellen

Showing all 6 results

Seniorenwoning bouwen

Seniorenwoning: Maximaal comfort, gunstige prijs

Een seniorenwoning van Eigenwijs Bouw biedt u alle comfort die u wenst, voor een zeer aantrekkelijke prijs. De seniorenwoning beschikt over een grote badkamer en toilet, zodat u alle ruimte heeft. Uiteraard is de woning volledig gelijksvloer en vriendelijk voor rolstoelgebruikers. U kunt kiezen uit verschillende groottes en indelingen, zodat u uw seniorenwoning zo kunt samenstelling zoals u zelf wilt. Wat dacht u bijvoorbeeld van veel licht door de openslaande tuindeuren?

Seniorenwoning: Bouwen of laten bouwen

Een seniorenwoning van Eigenwijs Bouw geeft u alle comfort die u wenst. Er kan gekozen worden om de seniorenwoning zelf te bouwen of te laten bouwen door de experts van Eigenwijs Bouw. Er kan zelfs gekozen worden om een gedeelte zelf uit te voeren en de overige werkzaamheden uit te besteden. Zo bepaalt u uiteindelijk zelf de prijs! Eigenwijs Bouw werkt altijd op basis van een open calculatie. Zo weet u precies van tevoren waar u aan toe bent en wordt u niet verrast door hoge prijzen voor bijkomende zaken.

Duurzaam en uitstekend geïsoleerd

De seniorenwoning van Eigenwijs Bouw is altijd maximaal geïsoleerd met een wanddikte van 19 centimeter.Zo weet u zeker dat de woning koel is in de zomer of juist gezellig warm in de winter. Door deze duurzame manier van bouwen beschikt de seniorenwoning van Eigenwijs Bouw altijd over een A-label en een RC-waarde van 3,5.

Uw seniorenwoning gratis bezorgd

De materialen van uw seniorenwoning worden overal in Nederland gratis geleverd, zodat u snel aan de slag kunt. Hierbij ontvangt u een gemakkelijke handleiding, waarmee u uw eigen seniorenwoning snel zelf kunt bouwen. Bij de prijs zitten alle document voor de aanvraag van een bouwvergunning inbegrepen, deze kosten toch al snel € 650.

Neem nu vrijblijvend contact op met de experts van Eigenwijs Bouw voor alle informatie en mogelijkheden. Wij zijn bereikbaar van 9.00 tot 21.00 of vul ons contactformulier in, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.