De Combi Hut

Creër jouw ideale chalet

Stel deze luxe chalet zelf samen en creër zo jouw ideale indeling. Standaard luxe afgewerkt met houten vloerdelen en houten delen als wand afwerking. Door het met een privé sanitair en een keuken met vaatwasser in te richten zul je het maximale luxe gevoel ervaren. Deze hoog comfort chalets zijn goed te verhuren in voor- en naseizoen. De stookkosten zullen minimaal zijn door de dubbele beglazing en geïsoleerde wanden (90mm), vloeren(50mm) en daken (90mm). De glamping accommodatie bestaat uit minimaal 2 modules die je in een handomdraai koppelt. Het stalen frame, de geïmpregneerde rabat delen en de spinvliesfolie (damp open en waterdicht) garanderen een lange levensduur. Elke module heeft een afmeting van 4,2 x 2,5 meter. De voorzijde en de achterzijde zijn de basis en deze kan worden uitgebreid met een XL woonkamer, keuken & badkamer en/of een extra slaapkamer.

Basis module

Deze heeft een overstek van 30 cm met vuren openslaande deuren en 2 vaste ramen. Door het vele glas ervaar je het als ruim en licht met toch minimale afmetingen. Door de dubbele beglazing en geïsoleerde wanden (90mm), vloeren (50mm) en daken (90mm) heb je een hoog comfort. Zowel in het voor- als in het naseizoen zijn de stookkosten te beperken tot het minimale. De boeiboorden zijn van Okoumé (hardhout watervast multiplex) en de vloeren zijn afgewerkt met een grenen vloerdelen die eventueel gewhitewashed kunnen worden. De wanden en het dak zijn tevens afgewerkt met grenen delen. De kinderslaapkamer heeft een uitzetraam en biedt ruimte voor een stapelbed. De ouder slaapkamer heeft ook een uitzetraam en biedt ruimte voor dubbel bed van 1,60 meter. Beide kamers zijn afsluitbaar. De basismodule is voorzien van 3 lichtpunten, en 4 dubbele stopcontacten.

Badkamer en keuken module:

Door de badkamer en keuken module toevoegen creëer je een ruimere woonkamer met open keuken met extra uitzetraam. De badkamer is afgewerkt met een PVC vloer en de wanden zijn afgewerkt met tegelplaten (http://www.fibo-trespo.nl/). Daarnaast zitten er standaard een hang toilet met toiletrol houder, wasbak met kraan en onderkast en 90X90 cm instap douchecel. Het vuil water afvoer en alle waterleidingen zijn al aangebracht, hierdoor kan de chalet binnen een korte tijd aangesloten worden. In de afsluitbare technische ruimte zijn afzuiging en een warm water boiler van 80 liter geplaatst.

De keuken is gemaakt van greywash steigerhout met twee bovenkasten, spoelbak, keukenkraan, koelkast en een vaatwasser. Deze module is voorzien een groepenkast met 3 groepen en 4 stopcontacten en twee lichtpunten.

XL woonkamer module

Met deze module creëer een extra ruime woonkamer van 18 m2. De module heeft een uitzetraam, een dubbel stopcontact en een lichtpunt.

Slaapkamer module

Met deze module creëer een extra slaapruimte, geschikt voor een stapelbed. De module heeft een uitzetraam, dubbel stopcontact en een lichtpunt. Daarnaast is de slaapkamer afsluitbaar.

Wil je weten wat de
mogelijkheden zijn?
Start Configurator ›
Neem contact met
ons op