Neem contact met ons op

Duurzaam en energiezuinig huis bouwen

Het is een droom van velen: een eigen huis bouwen op de plek die je zelf hebt uitgekozen. Denk je erover om die woning duurzaam te bouwen? Laat je huis dan duurzaam en energiezuinig casco bouwen door Eigenwijs Bouw. Wij maken gebruik van de houtskeletbouw methode: de meest duurzame bouwmethode. Bij duurzaam bouwen draait het erom dat de woning zo lang mogelijk mee kan gaan met je woonbehoeften en dat er rekening wordt gehouden met het energieverbruik en milieu.

Energiezuinig en duurzaam wonen

Je wilt graag in een energiezuinig huis wonen en wil je die woning duurzaam bouwen? Duurzaam en energiezuinig bouwen heeft de toekomst. Niet alleen is energiezuinig bouwen goed voor het milieu, het levert ook een lagere energierekening, meer wooncomfort en een grotere waarde voor het huis op. Afhankelijk van je wensen kun je bijvoorbeeld je huis, garage, praktijk of chalet zeer energiezuinig bouwen. Wij zetten het geraamte neer en je mag het zelf afmaken. 

 Woning duurzaam en energiezuinig maken

Een duurzaam huis bouwen begint bij de bouwtekening. Vanaf de start is het namelijk al cruciaal om duurzaam bouwen mee te nemen in het ontwerp. Om een duurzaam en energiezuinig huis te bouwen, kun je bij het ontwerp denken aan een hoge isolatiewaarde, kier- en dampdichtheid en aan materialen met een lange levensduur. Maar ook het gebruik van FSC hout en eventueel tweedehands materialen dragen bij aan duurzaam bouwen.


Energiezuinig bouwen met Eigenwijs Bouw

Eigenwijs Bouw is specialist op het gebied van duurzaam en energiezuinig bouwen voor houtskeletbouw. Het voordeel bij ons bouwbedrijf is dat je zelf bepaalt wat je wilt laten bouwen. Je kunt het huis zelf bouwen, een aantal facetten uit handen laten nemen of de woning volledig afgebouwd laten opleveren. Als je energiezuinig wilt bouwen met het oog op duurzaamheid, dan heb je het juiste en betrouwbare bouwbedrijf daarvoor gevonden.

Duurzaam en energiezuinig bouwen doe je met behulp van Eigenwijs Bouw. Wil je meer informatie over een energiezuinig en duurzaam huis bouwen? Neem contact met ons op en ontdek de mogelijkheden.

Neem contact op