Zo kun je zelf een duurzaam eigen huis ontwerpen en zelf afbouwen

Droom je ervan om je eigen huis te ontwerpen en vervolgens te laten bouwen met een echte specialist op dit gebied? Eigenwijs Bouw is jouw vakkundige en betrouwbare partner in duurzame houtskeletbouw. Gebruikmakend van onze bouwexpertise kun je zo een duurzaam huis zelf laten bouwen voor een betaalbare prijs. Ter ondersteuning hierin hebben wij een ruime keuze in verschillende modelwoningen. Aan de hand van deze modelwoningen kun je bij Eigenwijs Bouw eenvoudig je woning samenstellen aan de hand van ons stappenplan. Geef gerust aan wat je voorkeuren en wensen zijn betreffende jouw droomhuis en wij gaan dan met veel enthousiasme voor je aan de slag.

Stel zelf samenModelwoningenContactformulier

Je eigen huis ontwerpen en laten bouwen met Eigenwijs Bouw

De modelwoningen die wij aanbieden zijn zeer divers qua bouw en toepassing. Zo kun je bij ons onder andere kiezen uit duurzame woningen, gezinswoningen, schuurwoningen en laagbouw woningen. Daarnaast ontbreekt ook seniorenbouw niet en datzelfde geldt voor levensloopbestendige woningen. Voor specifieke bouwsoorten, zoals garages, kantoren en praktijkruimtes, kun je eveneens uitstekend bij ons terecht. Op het gebied van recreatiebouw bieden we uiteraard vakantiewoningen en chalets aan. Voor al deze modelwoningen hebben we standaard tal van opties, maar je kunt bij ons ook je eigen huis ontwerpen. Dit doe je door ons aan te geven welke elementen er afwijken of welke speciale elementen je graag toegevoegd wilt zien. Onze ontwerper zorgt er dan voor dat alles eerst tot in de puntjes uitgewerkt wordt en vervolgens volgens planning gerealiseerd wordt.

Enkele projecten

Duurzaam FSC hout en houtvezelisolatie

Eigenwijs Bouw bouwt middels houtskeletbouw. Deze bouwvorm staat bekend als een van de meest duurzame bouwvormen. Hierin maken wij ook gebruik van FSC hout en houtvezelisolatie. Dit doen wij door deze bouwwijze te combineren met damp open bouwen, zodat je niet alleen optimale isolatie, maar ook optimaal comfort ervaart. Je bent daarbij verzekerd van een eerlijk advies van onze vakkundige medewerkers. Zij weten als geen ander hoe ze zo efficiënt mogelijk moeten bouwen tegen zo laag mogelijke kosten. Alle elementen van de door jou gekozen woning maken we daarom zelf in onze eigen fabriek in Maasbommel. Zo garanderen wij een lange levensduur van jouw houtskeletbouw op maat.

stars

Iedere dag genieten we nu van ons nieuwe houten huis. Het huis voelt heerlijk aan. Aangenaam warm tijdens slecht weer en heerlijk koel bij warm weer. Het binnenklimaat is onovertroffen. Het huis is door Eigenwijs Bouw zeer vakkundig gefabriceerd en geplaatst door een jong, enthousiast en betrokken team. We hebben geen seconde spijt van dit spannende avontuur. We zouden het zo weer doen!

Ingrid en Johan

Wij staan voor je klaar in heel Gelderland en omstreken

Wil je ook samen met Eigenwijs Bouw een eigen huis ontwerpen en zelf bouwen tegen betaalbare prijzen? Wij zijn gevestigd in Maasbommel en daarom kun je overal in de Gelderse provincie een beroep op onze expertise doen, waaronder in:

 • Arnhem
 • Druten
 • Ede
 • Maas en Waal
 • Nijmegen
 • Ochten
 • Tiel
 • Wijchen
 • Zaltbommel

Wil je een duurzaam huis of een duurzame recreatiewoning in de provincie Utrecht, Flevoland of Noord-Brabant met ons bouwen? Ook dat kan natuurlijk. Wij zijn klanten al van dienst geweest in onder andere:

 • Veenendaal
 • Rhenen
 • Almere
 • Den Bosch
 • Oss

Uiteraard kun je ook in de rest van Nederland een beroep op ons doen. Vraag gerust eens vrijblijvend een offerte aan en je zult aangenaam verrast worden door de aantrekkelijke prijs. We hopen ook jou binnenkort te mogen begroeten voor de realisatie van een duurzame woning op maat.