Praktijk Valkenswaard

Deze praktijkruimte voor aan huis is breed inzetbaar voor bijvoorbeeld nagelstudio, schoonheidssalon, fysiotherapie en dergelijke. Door de goede isolatie en een A+ energielabel biedt deze praktijkruimte hoog comfort voor jou en jouw klanten. Door de grote keuze aan afmetingen en indelingen is er altijd een kantoor te vinden die voldoet aan jouw eisen. Staat jouw praktijkruimte er niet bij, is het altijd mogelijk een speciaal ontwerp te maken. Uiteraard zijn er verschillende hoogwaardige afwerkingen mogelijk, zodat het goed past in ieders tuin. Deze praktijkruimte heeft een moderne uitstraling door gebruik te maken van verticale Red Cedar gevelafwerking in combinatie met Okoume boeidelen (15jr garantie). De 39 m² vloeroppervlakte bestaat uit twee grote praktijkruimtes van beide 13 m². Daarnaast zijn er voorzieningen voor een keuken aanwezig. De praktijkruimte is voorzien van een grote wachtruimte, een toilet en vier ramen, waarvan twee draai-kiep zijn. Extra ramen of openslaande deuren toevoegen is altijd mogelijk.

Naast deze gevelafwerking kunnen ook andere buitenafwerkingen gekozen worden, zoals metselwerk en schaaldelen. Er is gekozen voor hoogwaardige materialen zoals Meranti raamkozijnen, Red Cedar gevelafwerking, Okoume boeidelen (15jr garantie) en zinken regenpijp, waardoor het geheel nagenoeg onderhoudsarm is. De standaard binnen afwerking bestaat uit gips wat schilder klaar wordt afgeleverd. De dakpanelen zijn voor het ‘doe het zelf’ pakket al voorzien van Firestone EPDM folie met 15 jaar garantie, waardoor het plaatsen eenvoudig is.

Bespaar in de kosten door volledig of gedeeltelijk zelf te bouwen. Hierbij kunnen wij je ook voorzien van materialen en handleidingen. Natuurlijk is sleutel klaar opleveren ook mogelijk. Uiteraard is het mogelijk om veranderingen in het ontwerp aan te brengen of een ontwerp op maat te maken. Alle benodigde documenten voor de bouwvergunning worden gratis toegevoegd.

€ 23.823,90
Buitenafmeting (lxbxh)
9,7 m x 5,1 m x 3,2 m
Isolatie
14 cm (RC = 2,5) optie 19cm (RC = 3,5)
Vloer oppervlakte
39 m²
Inhoud
101 m³

Stel je eigen woning samen en ontdek de mogelijkheden!

Start configurator

Waarom Eigenwijs Bouw

Doe het zelf pakket

Al onze modellen zijn in een bouwpakket te verkrijgen. Op deze manier is een woonhuis te bouwen voor een lage prijs.

Duurzaam

De houtskeletbouw methode wordt gezien als meest duurzame bouwmethode. Zo maken wij gebruik van FSC hout en optioneel Houtvezel Isolatie i.c.m. damp open bouwen.

Eigen ontwerp

Naast alle modellen die te vinden zijn op deze website is het ook mogelijk een persoonlijk ontwerp te bouwen.

Bouwbesluit

Al onze woonhuizen voldoen aan de nieuwste eisen van het bouwbesluit. Indien gewenst kunnen alle overige modellen hier ook aan voldoen.
Wil je weten wat de
mogelijkheden zijn?
Start Configurator ›
Neem contact met
ons op