Vakantiewoning Assen

Deze luxe vakantiewoning, ook geschikt als bed & breakfast, geeft je het vakantiegevoel met het comfort van een energielabel A+ woonhuis. Dit komt door het gebruik van onder andere 14 centimeter isolatie en optie tot 19cm, HR++ beglazing. Deze vakantiewoning is geschikt voor 4 personen en krijgt een landelijke uitstraling door gebruik te maken van bont metselwerk in combinatie met Okoume boeidelen (15jr garantie) en keramische dakpannen. De totale vloeroppervlakte van 71 m² bestaat uit één tweepersoons slaapkamers en een woonkamer van 49 m² met voorzieningen voor een open keuken. Verder zijn er voorzieningen voor een badkamer en apart toilet gemaakt. Bij sleutelklare afwerking is het sanitair ook aanwezig. Door het gebruik van een flauw zadeldak worden de ruimtes hoger, waardoor deze optisch groter worden. De vakantiewoning is voorzien van zes ramen, waarvan vier draai-kiep zijn. Daarnaast bevinden er zich aan de terraszijde openslaande deuren waardoor je in open verbinding met de omgeving staat. Extra ramen of openslaande deuren toevoegen is altijd mogelijk.

Naast deze gevelafwerking kunnen ook andere buitenafwerkingen gekozen worden, zoals Zweeds rabat en schaaldelen. Er is gekozen voor hoogwaardige materialen zoals Meranti raamkozijnen, natuurstenen dorpels, Okoume boeidelen (15jr garantie) en zinken dakgoot en regenpijp, waardoor het geheel nagenoeg onderhoudsarm is. De standaard binnen afwerking bestaat uit gips wat schilder klaar wordt afgeleverd.

Bespaar in de kosten door volledig of gedeeltelijk zelf te bouwen en gebruik te maken van tweedehands materialen zoals dakpannen. Hierbij kunnen wij je ook voorzien van materialen en handleidingen. Natuurlijk is sleutel klaar opleveren ook mogelijk. Uiteraard is het mogelijk om veranderingen in het ontwerp aan te brengen of een ontwerp op maat te maken. Alle benodigde documenten voor de bouwvergunning worden gratis toegevoegd.

€ 32.890,36
Buitenafmeting (lxbxh)
12,8 m x 6,6 m x 4,4 m
Isolatie
14 cm (RC = 2,5) optie 19cm (RC = 3,5)
Vloer oppervlakte
71 m²
Inhoud
230 m³

Stel je eigen woning samen en ontdek de mogelijkheden!

Start configurator

Waarom Eigenwijs Bouw

Doe het zelf pakket

Al onze modellen zijn in een bouwpakket te verkrijgen. Op deze manier is een woonhuis te bouwen voor een lage prijs.

Duurzaam

De houtskeletbouw methode wordt gezien als meest duurzame bouwmethode. Zo maken wij gebruik van FSC hout en optioneel Houtvezel Isolatie i.c.m. damp open bouwen.

Eigen ontwerp

Naast alle modellen die te vinden zijn op deze website is het ook mogelijk een persoonlijk ontwerp te bouwen.

Bouwbesluit

Al onze woonhuizen voldoen aan de nieuwste eisen van het bouwbesluit. Indien gewenst kunnen alle overige modellen hier ook aan voldoen.
Wil je weten wat de
mogelijkheden zijn?
Start Configurator ›
Neem contact met
ons op