Glamping Nederland: Wat zijn de mogelijkheden van een chalet of mobihut?

Eigenwijs Bouw is al diverse jaren dé specialist op het gebied van glamping Nederland als het gaat om mooie en functionele glamping gebouwen. Wij maken daarbij gebruik van de duurzame houtskeletbouw methode. Zo kunt u bij ons terecht voor (op maat gemaakte) chalets, houten trekkershutten, en Mobihutten die zich uitstekend lenen voor het perfecte glamping.

Glamping Nederland met een chalet/mobihut op maat

Glamping is luxe kamperen in een de natuur of op een mooie locatie, maar dan met het comfort van thuis. Eigenwijs Bouw biedt zowel chalets als Mobihutten aan die uitstekend geschikt zijn voor glamping. Daarbij kunt u ervoor kiezen om het glamping gebouw zelf te bouwen, deels zelf te bouwen of de bouw uit te besteden. Zo houdt u zelf controle over de kosten en past het project altijd bij uw wensen en budget!

Kwalitatief hoogwaardige gebouwen voor Glamping Nederland

Wanneer u op zoek bent naar een duurzaam gebouw dat zich uitstekend leent voor glamping in Europa, dan bent u bij Eigenwijs Bouw aan het juiste adres. Een houtskeletbouw chalet of Mobihut van Eigenwijs bouw is gemaakt van kwalitatief hoogwaardig bouwmateriaal en functioneert als een normaal woonhuis. Enkele mogelijkheden:

Chalets en mobihuts zijn kunnen verrijdbaar zijn.
De gebouwen zijn prima geïsoleerd (Dubbel glas en min. 9 cm isolatie),
hierdoor verlengt je het camping seizoen. Het gebouw kan uitgerust worden met douche, sauna, wc en keuken