Hoe je een duurzaam huis kunt bouwen met een klein budget

Wil je een duurzaam huis bouwen, maar heb je slechts een beperkt budget tot je beschikking? Geen zorgen. Bij Eigenwijs Bouw kun je uitstekend terecht voor duurzame houtskeletbouw tegen hele betaalbare prijzen. Onze keuzemogelijkheden zijn hierbij zeer omvangrijk, zodat we je durven te garanderen dat ook jouw droomhuis ertussen zit. Zo kun je goedkoop bouwen op een duurzame manier. Daarom nodigen we je van harte uit een kijkje te nemen bij de verschillende modelwoningen die we aan ons assortiment hebben toegevoegd. Vraag ook gerust eens een vrijblijvende offerte aan.

Stel zelf samenModelwoningenContactformulier

Stel zelf je huis samen met een klein budget

Voor het bouwen met de duurzame bouwpakketten van Eigenwijs Bouw heb je in principe geen aannemer nodig, echter raden wij sterk aan om de casco woning door ons te laten plaatsen. Onze deskundige medewerkers hebben jarenlange ervaring in het werken met houtskeletbouw in alle facetten en bereiden de prefab woning tot in de puntjes voor zodat deze snel en eenvoudig geplaatst kan worden. Tevens bieden wij afbouwpakketten aan die volledig ook maat zijn samengesteld zodat je de woning zelf kunt afbouwen. Wij maken je huis dan ook volledig in eigen beheer in onze eigen timmerfabriek in Maasbommel. Dit betekent dat je overal in de provincie Gelderland bij ons terecht kunt, zoals in:

 • Arnhem
 • Druten
 • Ede
 • Maas en Waal
 • Nijmegen
 • Ochten
 • Tiel
 • Wijchen
 • Zaltbommel

Enkele projecten

Wil je samen met ons bouwen in Noord-Brabant, Utrecht of Flevoland? Ook dat is uiteraard mogelijk. Wij staan onder andere voor je klaar in de volgende plaatsen:

 • Den Bosch
 • Oss
 • Veenendaal
 • Rhenen
 • Almere

Kortom, waar jij maar wilt, bouw je duurzaam samen met Eigenwijs Bouw. Waarmee mogen we jou van dienst zijn?

Ons keuzearsenaal aan modelwoningen

Van gezinswoningen tot schuurwoningen en van starterswoningen tot 2 onder 1 kap woningen; alle bouwsoorten behoren tot het assortiment van Eigenwijs Bouw. Ditzelfde geldt ook voor levensloopbestendige woningen en seniorenwoningen. Daarnaast kun je bij ons ook kiezen voor specifieke bouwsoorten, zoals praktijkruimtes, kantoren en garages. Behalve een duurzaam huis bouwen met een klein budget, kun je eveneens bij ons terecht voor duurzame en voordelige recreatiebouw zoals vakantiewoningen. Niets ontbreekt aan ons assortiment en ook voor recreatiebouw bieden we je volop keuzemogelijkheden voor specifieke wensen en voorkeuren.

stars

Iedere dag genieten we nu van ons nieuwe houten huis. Het huis voelt heerlijk aan. Aangenaam warm tijdens slecht weer en heerlijk koel bij warm weer. Het binnenklimaat is onovertroffen. Het huis is door Eigenwijs Bouw zeer vakkundig gefabriceerd en geplaatst door een jong, enthousiast en betrokken team. We hebben geen seconde spijt van dit spannende avontuur. We zouden het zo weer doen!

Ingrid en Johan

Voordelig je eigen ontwerp laten bouwen

Ook als je volgens eigen ontwerp duurzaam en goedkoop een huis wilt (laten) bouwen, staan we uiteraard voor je klaar. Je laat ons je ideeën weten en samen met onze ontwerper komen we precies tot het resultaat dat jij voor ogen hebt. Ook hierin ben je verzekerd van een van de meest duurzame bouwmethodes waar houtskeletbouw zo bekend om staat. We maken bij Eigenwijs Bouw ook gebruik van FSC hout en voor isolatie kiezen we voor houtvezel. Door dit met damp open bouwen te combineren, ervaar je zowel optimale isolatie als optimaal comfort. Meer weten over deze win-win situatie in duurzaam bouwen? We horen graag van je.