Luxe glamping met houtskeletbouw

Eigenwijs Bouw biedt luxe glamping oplossingen in de vorm van houtskeletbouw. Denk daarbij aan kant-en-klare chalets, Mobihutten of een houtskeletbouw oplossing op maat. Alles is mogelijk, ofwel u kunt het qua budget en faciliteiten zo gek maken als u zelf wilt. Wat het resultaat ook is, u kiest altijd voor een duurzame oplossing van kwalitatief hoogwaardig materiaal.

Luxe glamping met houtskeletbouw chalets / Mobihutten

Eigenwijs Bouw is de afgelopen jaren uitgegroeid tot dé specialist op het gebied van luxe glamping gebouwen. U kunt bij ons terecht voor een chalet, een Mobihut of een de Combihut waarbij u zelf via modules samenstelt hoe uw ideale glamping gebouw eruit komt te zien. Bovendien heeft u bij Eigenwijs Bouw de keuze om een kant-en-klaar houtskeletbouwpakket af te nemen waarbij u de bouw volledig zelf in de hand neemt of u kunt er juist voor kiezen om de bouw deels of volledig uit te besteden.

Ruimaanbod luxe glamping oplossingen met veel voordeel

Eigenwijs Bouw heeft een ruim aanbod aan glamping oplossingen. Wanneer u kiest voor een luxe glamping gebouw van Eigenwijs Bouw dan kiest u o.a. voor:

Mooie en functionele glamping gebouwen
Van kwalitatief hoogwaardig materiaal
Prima isolatie, waarmee u bespaart op stookkosten en het camping seizoen verlengt.
Verrijdbare modellen met efficiënte indeling

Betaalbare, comfortabele en glamping oplossingen

Met houtskeletbouw van Eigenwijs Bouw kiest u voor een betaalbare, comfortabele en luxe glamping oplossing. Met onze oplossingen kan genoten worden van de charme van kamperen in de prachtige natuur, maar dan met alle gemakken en het comfort van een woonhuis. In een chalet of Mobihut van Eigenwijs Bouw kan namelijk gekookt, geslapen en gewassen worden zoals thuis. Onze gebouwen kunnen namelijk uitgerust worden met luxe sanitair en een goed bed.

Interesse? Wij helpen u graag

Deze methode is betaalbaar, licht in gewicht en eenvoudig te bouwen. Onze bouwpakketten zijn kant en klaar en daardoor snel en gemakkelijk te bouwen. Bovendien voorzien wij u altijd van een eerlijk advies. Heeft u interesse in onze luxe glamping oplossingen of wilt u meer informatie over de mogelijkheden? Neemt u dan gerust contact met ons op. Wij staan u graag te woord!