Nieuwe woning laten bouwen met houtskeletbouw

Wil jij graag een nieuwe woning laten bouwen en ben je op zoek naar zowel een duurzame als betaalbare oplossing? Dan is een nieuwbouwwoning van hout zeker geschikt! Bij Eigenwijs Bouw hebben we ons gespecialiseerd in houtskeletbouw en kunnen we elke nieuwe woning op deze manier bouwen. We leveren de woningen casco op, waarna we diverse pakketten kunnen leveren voor de afbouw ervan. Denk aan pakketten voor gevelbekleding, dakpannen, gips en extra isolatie. Met behulp van deze pakketten kun je je nieuwe woning samenstellen precies zoals jij dat wilt en krijgt hij tevens van buiten de uitstraling die je voor ogen hebt. Deze pakketten komen met duidelijke instructies, zodat je de woning eenvoudig zelf (of met de hulp van een ervaren klusser) kunt afbouwen. Een nieuwe woning laten bouwen was nog nooit zo makkelijk!

Stel zelf samenModelwoningenContactformulier

Nieuwe gezinswoning zelf samenstellen

Er zijn tal van redenen waarom het aantrekkelijk is om voor een nieuwe gezinswoning gebruik te maken van houtskeletbouw. Een van de belangrijkste is dat deze manier van bouwen je ontzettend veel vrijheid geeft en het ontwerp volledig naar wens kan worden aangepast. Bij Eigenwijs Bouw leveren we in de eerste plaats diverse modelwoningen (die overigens ook erg in trek zijn). Desgewenst kunnen we daarnaast samen aan de tekentafel jouw nieuwe gezinswoning samenstellen. Heb je liever een extra slaapkamer? Dat kan! De keuken op een andere plek? Helemaal prima. Of wil je zelfs een aanbouw of andere unieke indeling? Wij denken graag met je mee om jouw nieuwbouw gezinswoning te bouwen precies zoals jij dat wilt. Ben je benieuwd wat je kwijt bent aan het bouwen van jouw droomhuis? Vul dan ons handige stappenplan in om al je wensen op te geven en wij komen zo snel mogelijk bij je terug met een geheel vrijblijvende offerte op maat.

Enkele projecten

De voordelen van een nieuwbouw gezinswoning van hout

De vele opties voor maatwerk zijn niet de enige reden waarom het interessant is om te kiezen voor een nieuwbouw gezinswoning van hout. Een nieuwe woning laten maken met deze constructie is namelijk ook zeer betaalbaar, zeker als je het vergelijkt met de klassieke manier van bouwen. Daardoor kun je voor hetzelfde geld een veel ruimere nieuwbouw gezinswoning laten maken, of juist flink besparen. Ben je juist om duurzame beweegredenen op zoek naar een alternatieve manier van bouwen? Ook dan is houtskeletbouw de perfecte optie. Bij Eigenwijs Bouw kun je kiezen voor hout met het FSC-label, waardoor je zeker weet dat het afkomstig is uit bossen die duurzaam worden beheerd.

stars

Iedere dag genieten we nu van ons nieuwe houten huis. Het huis voelt heerlijk aan. Aangenaam warm tijdens slecht weer en heerlijk koel bij warm weer. Het binnenklimaat is onovertroffen. Het huis is door Eigenwijs Bouw zeer vakkundig gefabriceerd en geplaatst door een jong, enthousiast en betrokken team. We hebben geen seconde spijt van dit spannende avontuur. We zouden het zo weer doen!

Ingrid en Johan

Nieuwe seniorenwoning of kantoor

Door het maatwerk dat we bieden kunnen we vrijwel elk type woning bouwen, zoals bijvoorbeeld een nieuwe seniorenwoning. Daarnaast is houtskeletbouw ook zeer geschikt voor andere doeleinden, denk aan stijlvolle kantoren en praktijkruimtes. Doordat je zelf de plattegrond bepaalt kun je het gebouw gebruiken voor ontzettend veel doeleinden en zijn de mogelijkheden eindeloos. Doordat je bovendien zelf kiest op welke manier de casco bouw wordt afgewerkt geef je het precies de uitstraling die je voor ogen hebt. Een knusse, nieuwe gezinswoning voor jou en je familie, of liever een super strak gebouw, als visitekaartje voor je bedrijf? Als professionals in houtskeletbouw staan wij je bij en leveren we zowel modelwoningen als maatwerk houtbouw, of je nu een nieuwe seniorenwoning bouwen wilt of een opvallende villa. Neem gerust contact met ons op om geheel vrijblijvend de opties door te spreken! We zijn zeer actief in de regio’s Brabant en Gelderland, maar uiteraard in te schakelen in het hele land.