Plattegrond houtskeletbouw ontwerpen

Bij Eigenwijs Bouw kun je terecht voor een breed scala aan standaard modelwoningen, maar we kunnen ook samen met jou een plattegrond voor houtskeletbouw ontwerpen. Deze manier van bouwen leent zich namelijk perfect voor maatwerk, waardoor je als koper ontzettend veel inbreng hebt op de indeling ervan. Wat voor type je huis je ook in gedachten hebt, de plattegrond voor houtskeletbouw ontwerpen we altijd met jouw eisen en wensen in gedachten. Dit resulteert in een droomhuis dat er niet alleen van buiten uitziet zoals jij voor ogen hebt, maar dat ook van binnen precies past bij de bewoners en hun manier van leven. Wil jij ook graag zelf de plattegrond voor een houtskeletbouw woning ontwerpen? Neem dan even contact met ons op om de mogelijkheden door te spreken. We nemen graag aan de tekentafel plaats om jouw droomhuis te ontwerpen!

Stel zelf samenModelwoningenContactformulier

Praktische en unieke plattegrond voor houtskeletbouw

Bij Eigenwijs Bouw hebben we ruime ervaring in het bouwen van allerhande type woningen en dus ook met het maken van een plattegrond voor houtskeletbouw. Wij weten precies hoe we al jouw eisen verwerken in een praktische en unieke indeling, die je al het woon- of werkgemak bezorgt dat je nodig hebt. Je kunt bij ons terecht voor een ontwerp op maat voor vele typen plattegronden, zoals voor:

  • Twee onder een kap
  • Levensloopbestendige woning
  • Gezinswoning
  • Budgetwoning

Enkele projecten

Daarbij kunnen onze ontwerpers aan de slag gaan en jouw wensen verwerken in een praktische plattegrond, maar je kunt natuurlijk ook de plattegrond zelf ontwerpen. Wij checken vervolgens of het mogelijk is om middels houtskeletbouw deze indeling te realiseren en brengen (waar nodig) in overleg wijzigingen aan. Over het algemeen zijn er slechts kleine wijzigingen nodig en is een plattegrond zelf ontwerpen dus zeker mogelijk. Laat ons gerust je ideeën en schetsen zien, dan vertellen wij je alles over de mogelijkheden!

Plattegrond woning zelf ontwerpen

Het is voor veel mensen een droom om hun eigen huis te ontwerpen, vanaf de plattegrond tot aan de afbouw. Als expert in houtskeletbouw maken wij dat mogelijk, want middels deze bouwwijze is ontzettend veel maatwerk mogelijk. Laat ons de plattegrond voor nieuwbouw maken, of schuif zelf aan de tekentafel om na te denken over de ideale indeling. Laat je ons uiteindelijk jouw droomwoning realiseren? Dan is het tijd om na te denken over de afwerking.

stars

Iedere dag genieten we nu van ons nieuwe houten huis. Het huis voelt heerlijk aan. Aangenaam warm tijdens slecht weer en heerlijk koel bij warm weer. Het binnenklimaat is onovertroffen. Het huis is door Eigenwijs Bouw zeer vakkundig gefabriceerd en geplaatst door een jong, enthousiast en betrokken team. We hebben geen seconde spijt van dit spannende avontuur. We zouden het zo weer doen!

Ingrid en Johan

Ontwerp je eigen droomhuis

Met een houtskeletbouw woning kun je werkelijk alle kanten op. Bij Eigenwijs Bouw bieden we diverse pakketten waarmee de woning afgewerkt kan worden. Denk aan extra isolatie, gevelbekleding, gipsplaten en dakpannen. Door middel van de diverse visuele elementen kies je zelf wat de uitstraling van de woning wordt. De plattegrond voor houtskeletbouw zelf ontwerpen is dus niet het enige wat je zelf kunt doen. We adviseren je echter graag over de diverse afwerkingsmethodes en laten je aan de hand van voorbeelden zien wat er allemaal mogelijk is. Wil jij ook je eigen droomhuis ontwerpen? Start vandaag met het maken van jouw ideale plattegrond voor je woning, en laat ons geheel vrijblijvend berekenen wat het huis je zal gaan kosten. We zijn zeer actief in de regio Brabant en Gelderland, maar in te schakelen in het hele land, dus schroom niet contact met ons op te nemen als je zelf je droomhuis wilt ontwerpen en niet in een van deze provincies woont. We gaan graag voor je aan de slag!