Een voordelige prefab woning kopen doe je bij Eigenwijs Bouw

Ben je voornemens een prefab woning te kopen tegen een voordelige prijs en die bovendien op en top duurzaam is? Zoek dan niet verder, want bij Eigenwijs Bouw is het precies datgene wat we je te bieden hebben. Wij zijn al jarenlang gespecialiseerd in alle facetten van betaalbare prefab houtskeletbouw. Van gezinswoningen tot levensloopbestendige woningen en voor tal van soorten recreatiegebouwen. Denk hierbij aan vakantiewoningen en meer. Onze bouwpakketten zijn dusdanig samengesteld dat de casco woning eenvoudig en snel te plaatsen is en met wat bouwtechnisch inzicht eenvoudig zelf af te bouwen. Voor de afbouw leveren wij handige afbouwpakketten mee die volledig op maat kunnen worden samengesteld.

Stel zelf samenModelwoningenContactformulier

Bij ons kun je een prefab woning op maat kopen

Ons duurzame aanbod aan standaard modelwoningen is zeer veelzijdig. Naast schuurwoningen en seniorenbouw geldt dit ook voor starterswoningen en 2 onder 1 kap woningen. Ook voor speciale ruimtes, zoals garages kun je bij ons terecht. Daarnaast hebben wij diverse werkruimtes in ons assortiment, waaronder kantoor- en praktijkruimtes. Eigenlijk is er niets dat we niet op maat voor je kunnen samenstellen, want ook vakantiewoningen behoren tot ons aanbod. We bieden je de mogelijkheid onze modelwoningen zelf aan te passen tegen geringe kosten. Bijvoorbeeld als je een afwijkend element in gedachten hebt of speciale toevoegingen gerealiseerd wilt zien.

Enkele projecten

FSC hout en duurzame isolatieopties

Wij maken bij Eigenwijs Bouw ook gebruik van FSC hout, wat perfect past binnen het duurzame karakter van houtskeletbouw. Wil je je prefab woning optimaal geïsoleerd hebben? Ook daarvoor hanteren wij een duurzame methode, namelijk die van houtvezelisolatie. Gecombineerd met damp open bouwen biedt dit, naast optimale isolatie, een optimaal wooncomfort. Denk je nu dat het plaatsen van onze houtskeletbouw lastig is en lang duurt, dan heb je het mis. Het tegendeel is namelijk waar. We bieden je een prefab woning die niet alleen duurzaam en verantwoord is, maar die we ook snel en eenvoudig voor je kunnen plaatsen. Het afbouwen kun je dan zelf verzorgen. Hiervoor leveren wij afbouwpakketten mee die volledig op maar kunnen worden samengesteld. Tezamen met onze bijgeleverde handleiding en heldere instructies bouw je heel eenvoudig en goedkoop je eigen houten woning, schuurhuis of bungalow af.

stars

Iedere dag genieten we nu van ons nieuwe houten huis. Het huis voelt heerlijk aan. Aangenaam warm tijdens slecht weer en heerlijk koel bij warm weer. Het binnenklimaat is onovertroffen. Het huis is door Eigenwijs Bouw zeer vakkundig gefabriceerd en geplaatst door een jong, enthousiast en betrokken team. We hebben geen seconde spijt van dit spannende avontuur. We zouden het zo weer doen!

Ingrid en Johan

Eigenwijs Bouw is actief in meerdere provincies

Ben je overtuigd en wil je ook een voordelige prefab woning bij ons kopen volgens maatwerk? Onze vestiging bevindt zich in Maasbommel en daarom staan we in heel Gelderland voor je klaar, waaronder in:

 • Arnhem
 • Druten
 • Ede
 • Maas en Waal
 • Nijmegen
 • Ochten
 • Tiel
 • Wijchen
 • Zaltbommel

Daarnaast komen we ook in de provincies Flevoland, Noord-Brabant en Utrecht, zoals onder andere in:

 • Almere
 • Den Bosch
 • Oss
 • Rhenen
 • Veenendaal

Met andere woorden, waar je ook maar een prefab woning wilt bouwen, staat Eigenwijs Bouw voor je klaar. Vraag ons gerust naar alle mogelijkheden of een vrijblijvende offerte en laat je aangenaam verrassen door ons veelzijdige aanbod en zeer aantrekkelijke prijzen.