Prefab woning prijs

Denk je eraan om een kavel te kopen en zelf een huis te bouwen? Wij informeren je graag over de mogelijkheid van een prefab woning en de prijs daarvan. Een prefab huis is een bouwpakket met vooraf gefabriceerde delen. Dit verkort de bouwperiode enorm en een prefab woning kost dan ook veel minder dan een regulier huis. De prefab woning prijs verschilt natuurlijk per design, oppervlakte en afwerking. We vertellen je graag meer over de mogelijkheden en kosten van de woningen van Eigenwijs Bouw.

Prijs prefab woning

De prefab prijs van onze huizen ligt tussen de €52.600 en €88.404 inclusief BTW. Dit betreft een bouwpakket zonder fundering Daar koop je normaal in Nederland geen huis voor! Onze prefab woningen worden geproduceerd in onze eigen werkplaats. Hierdoor kunnen wij uw woning ook op maat bouwen.  Onze vooraf gefabriceerde woningen voldoen altijd aan de eisen van het bouwbesluit en zijn energiezuinig. Wij hebben voor ieder wat wils: van moderne tot klassieke woningen en van grote prefab woningen tot huizen voor kleinere gezinnen.

Kosten prefab woning

Je betaalt de laagste prefab woning prijs als je het huis zelf in elkaar zet. Wij bieden hierbij gratis telefonische ondersteuning. Een prefab woning wordt net zo opgeleverd als een casco woning: de structuur staat. Daarna moet je zelf nog de keuken, badkamer en toilet (laten) installeren en de vloeren en muren afwerken.

Voordelen prefab woning van Eigenwijs Bouw:

  • Lage prefab woning prijs
  • Zelf je woning personaliseren
  • Verkrijgbaar als bouwpakket
  • Voldoet aan de eisen van het bouwbesluit
  • Energiezuinig en geïsoleerd
  • Duurzame houtskeletbouw
  • Ook door ons te laten bouwen

Wil jij ook een huis bouwen met behulp van een prefab woning met prijzen tussen de 46.965 en 78.933 euro? Bekijk dan nu onze online catalogus of neem contact met ons op.

Neem contact op
Wil je weten wat de
mogelijkheden zijn?
Start Configurator ›
Neem contact met
ons op