Recreatiewoning kopen

Ga je een recreatiewoning kopen? Of ben je van plan om zelf een goedkope vakantiewoning te bouwen? Dan ben je bij Eigenwijs Bouw aan het juiste adres. Wij bieden voordelige prefab recreatiewoningen. Dit zijn vakantiehuizen die al grotendeels af zijn. Je bepaalt zelf of je het huis zelf in elkaar gaat zetten of dat je dat door ons laat doen. Op die manier houden we de kosten laag. Een goedkope recreatie woning kopen? Dan kies je voor Eigenwijs Bouw.

Goedkope recreatiewoning kopen

Natuurlijk kun je er voor kiezen om een goedkope recreatiewoning te kopen die al bestaat. Maar is het niet veel leuker om voordelig zelf je eigen vakantiehuis te bouwen? Eigenwijs Bouw heeft twee verschillende categorie├źn prefab recreatiewoningen die naar jouw wensen aangepast of speciaal op maat gebouwd kunnen worden;


Chalet
Vakantiewoning

Onze experts helpen je verder!

Je kunt je vakantiewoning zelf samenstellen. Hierdoor kun je een goedkope recreatiewoning kopen die aan al jouw wensen voldoet. Wil je hulp bij het kopen van een recreatiewoning? Onze experts kunnen je helpen bepalen wat de beste keuze is voor jouw vakantiehuis.

Goedkope recreatiewoning bouwen

Als je je perfecte recreatiewoning hebt samengesteld, komt het leukste gedeelte: de bouw. Als je handig bent, dan kun je het basisbouwpakket zelf in elkaar zetten. Wij bieden gratis telefonische ondersteuning. Laat je het bouwen van je vakantiehuis liever over aan experts? Dat is ook mogelijk. Je kiest dan voor het basis-plus pakket, waarbij vakmannen je vakantiewoning bouwen. Naast het casco bouwpakket kun je kiezen voor verschillende pluspakketten, zoals extra isolatie, graafwerk of een fundering..

Met een recreatiewoning van Eigenwijs Bouw:

Kun je een goedkope recreatiewoning kopen
Kies je uit een bouwpakket of volledig gebouwd vakantiehuis
Geniet je van een slim ingerichte vakantiewoning
Heb je keuze uit verschillende modellen
 

Een Eigenwijs bouw woning

Wijnand van EigenwijsBouw neemt je mee in de ontwikkeling van een schuurwoning. In deze video wordt duidelijk waar je als klant voor kunt kiezen om zelf te doen en wat Eigenwijsbouw precies doet.
Bekijk de video!