Wat is glamping? En hoe speelt Eigenwijs Bouw daarop in?

Glamping is al enige tijd hot in Nederland en de rest van Europa. Maar wat is glamping nu eigenlijk precies en op welke wijze speelt Eigenwijs Bouw in op deze inmiddels ingeburgerde manier van luxe kamperen? De antwoorden op die vragen vindt u op deze pagina.

Glamping

Ondanks dat deze manier van kamperen al enkele jaren populair is, wordt deze vraag nog regelmatig gesteld. Glamping staat voor Glamorous Camping. Dit houdt simpelweg in dat je gaat kamperen in een mooie en luxe accommodatie die doorgaans volledig en comfortabel is ingericht. Het is simpelweg een kwestie van boeken, afreizen naar de plaats van bestemming en je kampeerlocatie is volledig uitgerust met alle benodigde voorzieningen. Geen gesleur met caravans en tenten dus, maar vanaf het moment van aankomst kan de vakantie direct beginnen.

Hoe speelt Eigenwijs Bouw in op glamping?

Als specialist in houtskeletbouw hebben we goed nagedacht over hoe we in konden spelen op de glamping hype. Inmiddels zijn we in staat om chalets en mobihuts te realiseren op basis van de duurzame houtskeletbouw methode. Glamping is inmiddels een ingeburgerd begrip binnen onze dienstverlening. Eigenwijs Bouw biedt verschillende modellen aan. Zo kunt u kiezen uit diverse chalets en uit een 2-, 4- of 5-persoons mobihut. Ook kunnen er verschillende modules met elkaar gecombineerd worden. Kijk voor de mogelijkheden op onze website.

Wat zijn de mogelijkheden van glamping?

Eigenwijs Bouw heeft een ruim aanbod aan luxe glamping oplossingen. Zo bieden wij kwalitatief hoogwaardige en bovenal functionele chalets en mobihuts aan. Zo geniet men van de luxe van een hotelkamer, maar dat in de natuur of op de camping. De chalets en mobihuts zijn instapklaar en:

Er kan gebruik worden gemaakt van elektrische stroom
Chalets en mobihuts zijn verrijdbaar
De gebouwen zijn prima geïsoleerd
Het gebouw is uitgerust met douche, wc en keuken

Wie is Eigenwijs Bouw eigenlijk?

Eigenwijs Bouw is een jong en innovatief bouwbedrijf. Wij zijn specialist op het gebied van de realisatie van houtskeletbouw gebouwen. Sinds enkele jaren kunnen wij ook voorzien in glamping mogelijkheden volgens de houtskeletbouw methode. Heeft u interesse in een chalet of mobihut om zo de perfecte glamping accommodatie te kunnen realiseren? Neemt u dan gerust contact met ons op. Wij bespreken de mogelijkheden graag met u en voorzien u altijd van een passend advies.