Casco huis laten bouwen

Wil je graag een casco huis laten bouwen? Eigenwijs Bouw kan je hiermee helpen. Wij maken prefab huizen. Dit zijn bijvoorbeeld gezinswoningen, die je voor een lage prijs aanschaft. Deze woningen worden gebouwd volgens het casco bouw principe. Het huis is wind- en waterdicht en bevat deuren en ramen. Voor de afwerking zorg je zelf voor. Eventueel bestel je wel alle afbouw materiaal bij ons, is niet verplicht.

Casco woning bouwen

Als je kiest om een casco woning te bouwen, dan scheelt dat aanzienlijk in de kosten. Bij een traditionele woning bestaat 60% van de kosten uit arbeidsloon. Bij prefab casco woningen bespaar je hier op. Onze gezinswoningen kosten tussen de 52.600 en 88.404 duizend euro. En dit is geen standaard woning: je hebt zelf de keuze uit verschillende type huizen, dakvormen, gevelbekleding en meer. Natuurlijk zijn er wel standaard elementen in elke casco woning aanwezig. Zo gebruiken wij enkel duurzaam FSC hout en wordt er standaard HR++ beglazing geplaatst. Op maat bouwen op basis van jouw idee is ook mogelijk.

Casco bouwen met Eigenwijs Bouw

Als je een casco huis laat bouwen door Eigenwijs Bouw, dan zorgen wij ervoor dat de basis staat: het skelet van het huis. Deze prefab delen van het huis worden in onze fabriek gemaakt. Voor het complete casco huis betaal je minder dan 100.000 euro. Natuurlijk kun je er ook voor kiezen om het complete huis zelf in elkaar te zetten. Onze medewerkers kunnen je hier verder over informeren.

Voordelen van een casco huis laten bouwen

Zelf de indeling bepalen
Zelf het bouwtempo bepalen
Veel goedkoper dan een woning helemaal laten bouwen
Voor minder dan 100.000 euro een huis bouwen
Verkrijgbaar in doe-het-zelf bouwpakket
Ook helemaal op maat verkrijgbaar
Wil je weten wat jij zelf nog moet doen nadat de casco bouw klaar is en wat de mogelijkheden van zijn om een casco huis te bouwen? Neem contact op met onze experts.
 

Een Eigenwijs bouw woning

Wijnand van EigenwijsBouw neemt je mee in de ontwikkeling van een schuurwoning. In deze video wordt duidelijk waar je als klant voor kunt kiezen om zelf te doen en wat Eigenwijsbouw precies doet.
Bekijk de video!