Starterswoning laten bouwen

op zoek naar een starterswoning laten bouwen? Op eigenwijsbouw.nl staan een aantal voorbeeldwoningen in de categorie ‘starterswoning’. Met onze unieke bouwwijze bieden we diverse mogelijkheden voor het laten bouwen of deels zelf bouwen van een starterswoning. Van het opleveren en bouwen van een prefab of casco starterswoning tot en met de afbouw middels onze doe-het-zelf (of laten doen) bouwpakketten. Op onze website vermelden wij indicatieve prijzen. Prijzen kunnen fluctueren. voor een aanbod op maat voor jouw starterswoning te laten bouwen maken wij graag een offerte op basis van jouw wensen. Elk model starterswoning in het overzicht kan volledig aangepast worden. Wij bieden ook een starterswoning volledig op maat.

Woning bouwen – starterswoning overzicht

Klaar om een start te maken met het (laten) bouwen van je nieuwe starterswoning? Je kunt ook alle modelwoningen bekijken in ons complete overzicht prefab casco woningen.

Casco woning laten bouwen

Een Casco woning laten bouwen is een woning laten bouwen die in de basis helemaal klaar is. EigenwijsBouw bouwt voor jou een casco woning, die je vervolgens zelf of samen met ons kunt laten aanpassen qua indeling, gevelbekleding, kozijnen, uitbouw en nog veel meer. De afbouw van je casco woning verzorg je zelf of met hulp van een andere aannemer of klussenbedrijf.

Damp open casco woning

De casco woningen die wij voor jou bouwen zijn damp-open. Dit is vergelijkbaar met gore-tex jas. Wel waterdicht, maar toch ademend. Dit zorgt voor een prettig en gezond binnenklimaat van jouw casco woning.

Casco woning bouwproces

Tijdens het gehele bouwproces van jouw nieuwe casco woning wordt je door EigenwijsBouw ontzorgt. Jij kunt als starter profiteren van al onze kennis en kunde bij het tekenwerk, vergunningsaanvraag, BENG berekening of constructieve en ventilatieberekeningen van een woning.

Ga je een casco woning laten bouwen dan zijn deze standaard geïsoleerd met houtvezel, in verschillende dikte, afhankelijk van hoe jij je nieuwe casco woning wilt isoleren.

Starten met het laten bouwen van jouw casco woning? Neem dan contact met ons op voor een afspraak, of vul onze woning-configurator in voor inspiratie.

EigenwijsBouw kan jouw woning ook volledig op maat realiseren. Kijk bij onze projecten voor voorbeelden van casco woningen.

Eigen tekening

Heb jij al een bouwtekening van jouw starterswoning? Geen probleem! Bij Eigenwijs Bouw kun je ook met een eigen ontwerp terecht. We gebruiken jouw tekening om de prefab constructie in onze fabriek te maken en zetten deze vervolgens op de bouwplaats in elkaar. Zo realiseren we samen jouw droomwoning, precies zoals jij het voor ogen hebt.