Kies voor houtskeletbouw

Houtskelet bouw (hsb) is een duurzame en hoogwaardige prefab bouw methode. Deze hoogwaardige bouwmethode is relatief snel om een uiterst duurzame woning te bouwen. Eigenwijs Bouw is expert in het bouwen met houtskeletbouw.U wilt een duurzaam huis (laten) bouwen met een geweldige uitstraling waar u heerlijk comfortabel woont? Zo’n huis is nu binnen handbereik. Bij Eigenwijs Bouw bent u aan het juiste adres.

Houtskeletbouw: daar wordt u blij van

Houtskeletbouw biedt vele voordelen, een huis dat gebouwd is volgens de principes van houtskeletbouw is namelijk hartstikke duurzaam. Een houtskeletbouw woning is goed geïsoleerd , het geeft uw huis een mooie, eigenzinnige uitstraling én het is fantastisch comfortabel wonen.De constructie bestaat zoals begrijpelijk uit houten frames (wanden, verdiepingsvloeren en dak). Ze worden gevuld met een dik pakket isolatiemateriaal met aan de buitenzijde vochtregulerend folie. Alles bij elkaar vormt dit een droge en zeer goed geïsoleerd prefab element.

Hoe wilt u uw houtskeletbouw huis bouwen?

Bij Eigenwijsbouw maken we het u graag makkelijk. Bij ons kiest u zelf hoe u uw houtskeletbouw huis wilt bouwen: Doet u het zelf? Doet u het deels zelf? Of zet u ons aan het werk? Het kan allemaal. In alle gevallen gaan we uit van uw ideeën en uw wensen. Zo bepaalt u zelf de vorm en bedekking van uw dak, buiten- en binnenwanden van uw woning.

Alle voordelen op een rij

Het bouwen van een huis heeft allerlei voordelen. We zetten ze graag voor u op een rij:

Lange levensduur
Snel te bouwen
Goedkoper door minder bouwen op de bouwplaats
Eventueel energie neutraal
Fijn en comfortabel wonen
Materialen van hoogwaardige kwaliteit
Perfect geïsoleerd
Wij werken met eigen ontwerpers, u krijgt dus een ontwerp naar wens en op maat
Het hele jaar makkelijk te verwarmen en tochtvrij
Bepaal zelf uw aanpak: zelf bouwen, deels zelf bouwen, of laten bouwen.

Bent u nieuwsgierig geworden?

Door onze jarenlange ervaring zijn wij volledig op de hoogte van alle ins en outs van houtskeletbouw. Wilt u meer weten over het bouwen van een huis? Wij beantwoorden met veel plezier al uw vragen! Neem vrijblijvend contact op met Eigenwijs Bouw. Onze experts staan u graag te woord.