Over Eigenwijsbouw

In 2014 begonnen wij Eigenwijs Bouw. We deelden de behoefte om woningen te bouwen die logisch in elkaar zitten, en die mensen de mogelijkheid geeft invloed te hebben op het ontwerp en de uitvoer. Onze klanten kunnen veel zelf doen en dus wordt een woning bouwen voor een grote groep mensen betaalbaar.

We zijn gestart in een kleine loods met z’n 2en. We hadden een oude heftruck en wat klein gereedschap. Zo ontstonden de eerste mobihutten en vakantiewoningen. Later werden dat woonhuizen en konden we opschalen naar een grote hal met goede kraan en mooie machines.

In 2021 hebben we 14 mensen in dienst die samen met ons het bedrijf steeds een stap efficiënter, professioneler en duurzamer maken.

Door onze bedrijfsvoering trekken we leuke pionierende klanten aan die met onze begeleiding het avontuur aandurven om een huis te gaan bouwen.

We vinden het belangrijk dat wonen betaalbaar is en dat mensen een woning betrekken die ze echt heel mooi vinden. Daarom is ons tekenwerk altijd op maat, iedere klant is anders en dus iedere woning.


Björn en Wijnand

Ons team