2 onder 1 kap woning bouwen

op zoek naar een 2 onder 1 kap woning te laten bouwen? Op eigenwijsbouw.nl staan een aantal voorbeeldwoningen in de categorie ‘2 onder 1 kap woning’. Met onze unieke bouwwijze bieden we diverse mogelijkheden voor het laten bouwen of deels zelf bouwen van een 2 onder 1 kap woning. Van het opleveren en bouwen van een prefab of casco 2 onder 1 kap woning tot en met de afbouw middels onze doe-het-zelf (of laten doen) bouwpakketten. Op onze website vermelden wij indicatieve prijzen. Prijzen kunnen fluctueren. voor een aanbod op maat voor jouw 2 onder 1 kap woning te laten bouwen maken wij graag een offerte op basis van jouw wensen. Elk model 2 onder 1 kap woning in het overzicht kan volledig aangepast worden. Wij bieden ook een 2 onder 1 kap woning volledig op maat.

Woning bouwen – 2 onder 1 kap woning overzicht

Klaar om een start te maken met het (laten) bouwen van je nieuwe 2 onder 1 kap woning? Je kunt ook alle modelwoningen bekijken in ons complete overzicht prefab casco woningen.

Casco woning laten bouwen

Een Casco woning laten bouwen is een woning laten bouwen die in de basis helemaal klaar is. EigenwijsBouw bouwt voor jou een casco woning, die je vervolgens zelf of samen met ons kunt laten aanpassen qua indeling, gevelbekleding, kozijnen, uitbouw en nog veel meer. De afbouw van je casco woning verzorg je zelf of met hulp van een andere aannemer of klussenbedrijf.

Damp open casco woning

De casco woningen die wij voor jou bouwen zijn damp-open. Dit is vergelijkbaar met gore-tex jas. Wel waterdicht, maar toch ademend. Dit zorgt voor een prettig en gezond binnenklimaat van jouw casco woning.

Casco woning bouwproces

Tijdens het gehele bouwproces van jouw nieuwe casco woning wordt je door EigenwijsBouw ontzorgt. Jij kunt als starter profiteren van al onze kennis en kunde bij het tekenwerk, vergunningsaanvraag, BENG berekening of constructieve en ventilatieberekeningen van een woning.

Ga je een casco woning laten bouwen dan zijn deze standaard geïsoleerd met houtvezel, in verschillende dikte, afhankelijk van hoe jij je nieuwe casco woning wilt isoleren.

Starten met het laten bouwen van jouw casco woning? Neem dan contact met ons op voor een afspraak, of vul onze woning-configurator in voor inspiratie.

EigenwijsBouw kan jouw woning ook volledig op maat realiseren. Kijk bij onze projecten voor voorbeelden van casco woningen.

Een 2 onder 1 kap woning is een uniek woningconcept waarbij twee afzonderlijke woningen aan elkaar worden gebouwd, maar beide toch van elkaar kunnen verschillen. Deze manier van bouwen biedt diverse voordelen die het een aantrekkelijk woningtype maken. De gedeelde kosten vormen een financieel voordeel, aangezien bepaalde bouwkosten zoals de fundering en een deel van de buitenmuren worden gedeeld. Daarnaast geniet je van ruimtelijke flexibiliteit doordat elke woning zijn eigen indeling kan hebben. Dit maakt 2 onder 1 kap woningen aantrekkelijk in veel verschillende situaties.

Prefab 2 onder 1 kap woning

Bij een prefab woning worden verschillende onderdelen, zoals wanden en dakelementen, vooraf in een fabriek vervaardigd. Deze onderdelen worden vervolgens naar de bouwplaats vervoerd en ter plekke in elkaar gezet. De prefab onderdelen van onze woningen zijn zo gemaakt, dat ze eenvoudig en snel in elkaar zijn te zetten. Zo kun je snel door met de afwerking van het huis.

2 onder 1 kap bouwen prijzen

De prijs van een 2 onder 1 kap woning bouwen is van veel verschillende factoren afhankelijk. Zo hebben de grootte van het huis, de afwerking en de mate waarin je zelf dingen doet, invloed op de bouwprijs van je woning. Met een casco prefab woning van Eigenwijs Bouw profiteer je niet alleen van voordelige prijzen maar ook van snelheid in de bouw en kostenbesparingen dankzij efficiënte processen. Door te kiezen voor onze prefab oplossingen combineer je betaalbaarheid met snelheid en kwaliteit, waardoor jouw 2 onder 1 kap droomhuis binnen handbereik komt.