Duurzame woning laten bouwen

op zoek naar een duurzame woning? Op eigenwijsbouw.nl staan een aantal voorbeeldwoningen in de categorie ‘duurzame woning’. Met onze unieke bouwwijze bieden we diverse mogelijkheden voor het laten bouwen of deels zelf bouwen van een duurzame woning. Van het opleveren en bouwen van een prefab of casco duurzame woning tot en met de afbouw middels onze doe-het-zelf (of laten doen) bouwpakketten. Op onze website vermelden wij indicatieve prijzen. Prijzen kunnen fluctueren. voor een aanbod op maat voor jouw duurzame woning te laten bouwen maken wij graag een offerte op basis van jouw wensen. Elke duurzame woning in het overzicht kan volledig aangepast worden. Wij bieden ook een duurzame woning volledig op maat.

Woning bouwen – duurzame woningen overzicht

Klaar om een start te maken met het bouwen van je nieuwe duurzame woning? Je kunt ook alle modelwoningen bekijken in ons complete overzicht prefab casco woningen.

Casco woning laten bouwen

Een Casco woning laten bouwen is een woning laten bouwen die in de basis helemaal klaar is. EigenwijsBouw bouwt voor jou een casco woning, die je vervolgens zelf of samen met ons kunt laten aanpassen qua indeling, gevelbekleding, kozijnen, uitbouw en nog veel meer. De afbouw van je casco woning verzorg je zelf of met hulp van een andere aannemer of klussenbedrijf.

Damp open casco woning

De casco woningen die wij voor jou bouwen zijn damp-open. Dit is vergelijkbaar met gore-tex jas. Wel waterdicht, maar toch ademend. Dit zorgt voor een prettig en gezond binnenklimaat van jouw casco woning.

Casco woning bouwproces

Tijdens het gehele bouwproces van jouw nieuwe casco woning wordt je door EigenwijsBouw ontzorgt. Jij kunt als starter profiteren van al onze kennis en kunde bij het tekenwerk, vergunningsaanvraag, BENG berekening of constructieve en ventilatieberekeningen van een woning.

Ga je een casco woning laten bouwen dan zijn deze standaard geïsoleerd met houtvezel, in verschillende dikte, afhankelijk van hoe jij je nieuwe casco woning wilt isoleren.

Starten met het laten bouwen van jouw casco woning? Neem dan contact met ons op voor een afspraak, of vul onze woning-configurator in voor inspiratie.

EigenwijsBouw kan jouw woning ook volledig op maat realiseren. Kijk bij onze projecten voor voorbeelden van casco woningen.