Kubistische woning bouwen

Stel je voor: een woning die architectuur en kunst naadloos combineert, met strakke lijnen, geometrische vormen en een unieke visuele aantrekkingskracht. Dit is kenmerkend voor kubistische woningen, een moderne stijl die steeds populairder wordt. Bij Eigenwijs Bouw begrijpen we de aantrekkingskracht van kubistische woningen als geen ander. Wij hebben al verschillende houtskeletbouw kubistische woningen gerealiseerd.

Casco woning laten bouwen

Een Casco woning laten bouwen is een woning laten bouwen die in de basis helemaal klaar is. EigenwijsBouw bouwt voor jou een casco woning, die je vervolgens zelf of samen met ons kunt laten aanpassen qua indeling, gevelbekleding, kozijnen, uitbouw en nog veel meer. De afbouw van je casco woning verzorg je zelf of met hulp van een andere aannemer of klussenbedrijf.

Damp open casco woning

De casco woningen die wij voor jou bouwen zijn damp-open. Dit is vergelijkbaar met gore-tex jas. Wel waterdicht, maar toch ademend. Dit zorgt voor een prettig en gezond binnenklimaat van jouw casco woning.

Casco woning bouwproces

Tijdens het gehele bouwproces van jouw nieuwe casco woning wordt je door EigenwijsBouw ontzorgt. Jij kunt als starter profiteren van al onze kennis en kunde bij het tekenwerk, vergunningsaanvraag, BENG berekening of constructieve en ventilatieberekeningen van een woning.

Ga je een casco woning laten bouwen dan zijn deze standaard geïsoleerd met houtvezel, in verschillende dikte, afhankelijk van hoe jij je nieuwe casco woning wilt isoleren.

Starten met het laten bouwen van jouw casco woning? Neem dan contact met ons op voor een afspraak, of vul onze woning-configurator in voor inspiratie.

EigenwijsBouw kan jouw woning ook volledig op maat realiseren. Kijk bij onze projecten voor voorbeelden van casco woningen.

Wat zijn kubistische woningen

Kubistische woningen, ook wel kubuswoningen genoemd, zijn huizen die in de basis bestaan uit kubusvormige delen. Het ontwerp is geïnspireerd door de kunststroming Kubisme. Dit type woning onderscheidt zich door strakke minimalistische en geometrische ontwerpen. Dit in combinatie met het gebruik van verschillende materialen, zorgt voor een visueel aantrekkelijke woning. Het strakke design is niet alleen onderscheidend maar straalt ook luxe uit. Niet zo gek dus dat steeds meer mensen kiezen voor hun eigen unieke kubistische woning. Kubistische woningbouw levert je niet alleen een uniek modern huis op maar ook een huis waar efficiënt gebruik wordt gemaakt van de ruimtes.

Kenmerken kubistische woning

Kenmerkend voor kubistische woningen zijn de strakke hoekige vormen. Ook hebben deze woningen meestal platte of slechts licht hellende daken. Deze daken hebben ook vaak overstek om wat meer dynamiek in het ontwerp te creëren. Verder zijn kubistische woningen asymmetrisch doordat er verschillende blokvormen worden gebruikt. Daarnaast wordt dit asymmetrische effect ook gecreëerd met ramen en deuren.

Kubistische woning bouwen

Droom jij van het bouwen van jouw eigen huis? Met onze prefab casco woningen realiseer jij jouw droomwoning. Op onze website stel je eenvoudig zelf jouw woning samen. Ook kubistische woningen behoren tot de mogelijkheden. Wij produceren verschillende prefab elementen die op de bouwplaats in elkaar worden gezet. De afbouw regel je zelf. Zo bouw je jouw eigen kubistische woning die perfect aansluit op alle wensen. Onze modelwoningen kunnen we helemaal naar jouw smaak en wensen aanpassen. Neem dus gerust contact op.

Kubistische woning prefab prijzen

Wij begrijpen dat je je afvraagt wat het bouwen van een kubistische woning gaat kosten. Wij zijn op dat gebied volledig transparant. Bekijk onze modelwoningen of vul onze configurator in. Zo krijg je een goed beeld van wat de kosten van een prefab kubistische woning zijn. Mocht je nog afwijkende wensen, dan kan dit uiteraard invloed hebben op de prijs. Houd er daarnaast rekening mee dat er kosten bij komen voor onder andere de afbouw en de aanschaf van de grond.

Eigen tekening

Heb jij al een bouwtekening van jouw kubistische woning? Geen probleem! Bij Eigenwijs Bouw kun je ook met een eigen ontwerp terecht. We gebruiken jouw tekening om de prefab constructie in onze fabriek te maken en zetten deze vervolgens op de bouwplaats in elkaar. Zo realiseren we samen jouw droomwoning, precies zoals jij het voor ogen hebt.