Prefab/casco woning bouwen

Ontdek onze diverse modelwoningen. Het startpunt voor jou om je ideale woning te laten bouwen. al onze modelwoningen worden geheel naar wens aangepast. Je kunt ook je woning zelf samenstellen. Met onze unieke bouwwijze bieden we diverse mogelijkheden, van het opleveren en bouwen van een prefab/casco woning of om gebruik te maken van diverse afbouwpakketten. Op onze website vermelden wij indicatieve prijzen, prijzen kunnen fluctueren. Voor een aanbod op maat maken wij graag een offerte op basis van jouw wensen.

Woning bouwen – modelwoningen overzicht

Klaar om een start te maken met het bouwen van je nieuwe prefab of casco woning? Laat je inspireren door onze modelwoning overzicht:

Casco woning laten bouwen

Een Casco woning laten bouwen is een woning laten bouwen die in de basis helemaal klaar is. EigenwijsBouw bouwt voor jou een casco woning, die je vervolgens zelf of samen met ons kunt laten aanpassen qua indeling, gevelbekleding, kozijnen, uitbouw en nog veel meer. De afbouw van je casco woning verzorg je zelf of met hulp van een andere aannemer of klussenbedrijf.

Damp open casco woning

De casco woningen die wij voor jou bouwen zijn damp-open. Dit is vergelijkbaar met gore-tex jas. Wel waterdicht, maar toch ademend. Dit zorgt voor een prettig en gezond binnenklimaat van jouw casco woning.

Casco woning bouwproces

Tijdens het gehele bouwproces van jouw nieuwe casco woning wordt je door EigenwijsBouw ontzorgt. Jij kunt als starter profiteren van al onze kennis en kunde bij het tekenwerk, vergunningsaanvraag, BENG berekening of constructieve en ventilatieberekeningen van een woning.

Ga je een casco woning laten bouwen dan zijn deze standaard geïsoleerd met houtvezel, in verschillende dikte, afhankelijk van hoe jij je nieuwe casco woning wilt isoleren.

Starten met het laten bouwen van jouw casco woning? Neem dan contact met ons op voor een afspraak, of vul onze woning-configurator in voor inspiratie.

EigenwijsBouw kan jouw woning ook volledig op maat realiseren. Kijk bij onze projecten voor voorbeelden van casco woningen.