Stel je eigen woning samen

Stel eenvoudig online jouw droomhuis samen! Bij Eigenwijs Bouw geloven we in de kracht van maatwerk en de vrijheid om jouw perfecte huis te creëren. Onze expertise in het aanbieden van gepersonaliseerde oplossingen staat garant voor een unieke, op maat gemaakte woning die aan al jouw wensen voldoet.

Stap voor stap naar jouw droomhuis

 

Met onze configurator stel je in een paar eenvoudige stappen online jouw droomhuis samen. Of je nu gaat voor levensloop bestendig, starterswoning of vrijstaand, met onze prefab oplossingen is het allemaal mogelijk. Het voordeel van online een prefab huis samenstellen is de prijsindicatie die je gelijk krijgt. Daarnaast doe je het wanneer het jou uitkomt. Of je nu thuis op de bank zit of onderweg bent, jouw droomhuis stel je met een paar kliks samen. Onze online configurator loodst je stap voor stap door het proces van het zelf samenstellen van jouw casco woning.

  • Kies het type woning dat het best past bij jouw wensen
  • Breid de woning uit met extra opties zoals een aanbouw of dakkapel
  • Vervolgens kies je de isolatie en binnenafwerking
  • Kies het soort gevelbekleding
  • Als laatste stap kies je de dakbekleding.
  • Vul je gegevens in en wij maken een vrijblijvende offerte op maat

Wil je weten hoe het verdere proces in zijn werking gaat? Lees dan alles over onze bouwwijze.

Onze projecten

 

Onze tevreden klanten zijn onze beste ambassadeurs. Ontdek hun inspirerende projecten en bekijk de prachtige foto's van de woningen die ze hebben samengesteld. Deze getuigenissen brengen tot leven hoe het proces van online woning samenstellen bij Eigenwijs Bouw leidt tot unieke, prachtige resultaten. Laat je inspireren door de ervaringen van anderen. Bekijk onze projecten.

Contact opnemen

 

Heb je vragen of wil je meer informatie over het online samenstellen van jouw woning? Aarzel niet om contact op te nemen met ons deskundige team. Wij staan klaar om jouw wensen te bespreken en je verder te helpen. Bij Eigenwijs Bouw zijn we er om samen met jou jouw droomhuis te verwezenlijken.