Vakantiehuis laten bouwen

op zoek naar een vakantiewoning of vakantiehuis? Op eigenwijsbouw.nl staan een aantal voorbeeldwoningen in de categorie ‘vakantiewoning’. Met onze unieke bouwwijze bieden we diverse mogelijkheden voor het laten bouwen of deels zelf bouwen van een vakantiewoning, vakantiehuis of buitenhuis. Van het opleveren en bouwen van een prefab of casco vakantiewoning tot en met de afbouw middels onze doe-het-zelf (of laten doen) bouwpakketten. Op onze website vermelden wij indicatieve prijzen. Prijzen kunnen fluctueren. voor een aanbod op maat voor jouw vakantiewoning te laten bouwen maken wij graag een offerte op basis van jouw wensen. Elk model vakantiewoning in het overzicht kan volledig aangepast worden. Wij bieden ook een vakantiewoning of buitenhuis volledig op maat.

Woning bouwen – vakantiewoningen overzicht

Klaar om een start te maken met het (laten) bouwen van je nieuwe vakantiewoning? Je kunt ook alle modelwoningen bekijken in ons complete overzicht prefab casco woningen.

Casco woning laten bouwen

Een Casco woning laten bouwen is een woning laten bouwen die in de basis helemaal klaar is. EigenwijsBouw bouwt voor jou een casco woning, die je vervolgens zelf of samen met ons kunt laten aanpassen qua indeling, gevelbekleding, kozijnen, uitbouw en nog veel meer. De afbouw van je casco woning verzorg je zelf of met hulp van een andere aannemer of klussenbedrijf.

Damp open casco woning

De casco woningen die wij voor jou bouwen zijn damp-open. Dit is vergelijkbaar met gore-tex jas. Wel waterdicht, maar toch ademend. Dit zorgt voor een prettig en gezond binnenklimaat van jouw casco woning.

Casco woning bouwproces

Tijdens het gehele bouwproces van jouw nieuwe casco woning wordt je door EigenwijsBouw ontzorgt. Jij kunt als starter profiteren van al onze kennis en kunde bij het tekenwerk, vergunningsaanvraag, BENG berekening of constructieve en ventilatieberekeningen van een woning.

Ga je een casco woning laten bouwen dan zijn deze standaard geïsoleerd met houtvezel, in verschillende dikte, afhankelijk van hoe jij je nieuwe casco woning wilt isoleren.

Starten met het laten bouwen van jouw casco woning? Neem dan contact met ons op voor een afspraak, of vul onze woning-configurator in voor inspiratie.

EigenwijsBouw kan jouw woning ook volledig op maat realiseren. Kijk bij onze projecten voor voorbeelden van casco woningen.

Vakantiewoning en buitenhuis bouwen


Vakantiehuis: Zelf bouwen of laten bouwen?

Bij Eigenwijs Bouw kun je er voor kiezen om je vakantiewoning zelf te bouwen of het over te laten aan de professionals van Eigenwijs Bouw. Zij zien dan toe dat alles wordt uitgevoerd door experts die garant staan voor een goed resultaat. En alles wordt snel uitgevoerd, want binnen een week kun je al beschikken over je eigen vakantiehuis. Ben je wel een beetje handig en wil je een gunstige prijs? Bij Eigenwijs Bouw kun je kiezen welke onderdelen van de bouw je laat uitvoeren en welke zaken je voor eigen rekening neemt.

Neem nu vrijblijvend contact op met de experts van Eigenwijs Bouw voor alle informatie en mogelijkheden. Wij zijn bereikbaar van 9.00 tot 21.00 of vul ons contactformulier in, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.