Maak een keuze uit onze vakantiewoning modellen

Showing all 6 results

Vakantiewoning en buitenhuis bouwen

Een vakantiewoning of buitenhuis is nu bereikbaar

Je eigen vakantiewoning of buitenhuis bouw je gemakkelijk met de huizen van Eigenwijs Bouw. Voor een gunstige prijs bouw je een volledig woonhuis, waarbij je de indeling gemakkelijk zelf kunt bepalen.Alle modellen van Eigenwijs Bouw zijn constructief berekend, waardoor zij een maximale stevigheid hebben. Ideaal als tweede woning waar dan ook in Nederland of gewoon in je eigen achtertuin.

Een duurzaam vakantiehuis bouw je zelf

Je vakantiewoning of buitenhuis van Eigenwijs Bouw kun je gemakkelijk zelf bouwen. Al het materiaal wordt gratis geleverd in Nederland met een duidelijke gebruikershandleiding. Verder zijn alle materialen zo geproduceerd dat deze snel opgebouwd kunnen worden, waardoor de weersafhankelijkheid minder wordt. Zo zijn de wanden al standaard voorzien met 19 centimeter isolatiemateriaal, waardoor het bouwen niet alleen snel verloopt, maar de woning direct een RC waarde heeft van 3.5. Dat betekent dat alle gebouwen die Eigenwijs Bouw levert direct beschikken over het duurzame A-label. Zo weet je zeker dat alles lekker koel blijft in de zomer en gezellig warm in de winter.

Vakantiewoning en buitenhuis: Comfortabel voor een gunstige prijs

Een twee woning van Eigenwijs Bouw kan van alle gemakken worden voorzien. Zo beschikt over alle sanitaire voorzieningen en is de badkamer standaard voorzien van een inloopdouche. Ook kunnen de woningen worden voorbereid op een sauna, om je verblijf helemaal comfortabel te maken. De grootte en indeling kun je zelf bepalen. Zo bouw je jouw eigen ideale vakantiewoning.

Vakantiehuis: Zelf bouwen of laten bouwen?

Bij Eigenwijs Bouw kun je er voor kiezen om je vakantiewoning zelf te bouwen of het over te laten aan de professionals van Eigenwijs Bouw. Zij zien dan toe dat alles wordt uitgevoerd door experts die garant staan voor een goed resultaat. En alles wordt snel uitgevoerd, want binnen een week kun je al beschikken over je eigen vakantiehuis. Ben je wel een beetje handig en wil je een gunstige prijs? Bij Eigenwijs Bouw kun je kiezen welke onderdelen van de bouw je laat uitvoeren en welke zaken je voor eigen rekening neemt.

Neem nu vrijblijvend contact op met de experts van Eigenwijs Bouw voor alle informatie en mogelijkheden. Wij zijn bereikbaar van 9.00 tot 21.00 of vul ons contactformulier in, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.