Bouwpakket huis

Voor velen is het een ultieme droom, om je eigen huis zelf te bouwen. Een spannende droom vol met uitdagingen, zeker wanneer je nog niet zoveel ervaring hebt met het bouwen van een huis. Om de droom om jouw huis zelf te bouwen wat minder spannend te maken kun je kiezen voor een bouwpakket huis.

Een bouwpakket huis: betaalbare oplossingen

Met houtskeletbouw van Eigenwijs Bouw kies je voor een betaalbare en comfortabele oplossing. Je kunt zelf bepalen wat je wilt laten bouwen en wat je zelf wilt doen. Je kunt er voor kiezen om het volledige bouwproject zelf uit te voeren, gedeeltes van het traject zelf uit te voeren of het gehele bouwproject uit te laten voeren door de specialisten van Eigenwijs Bouw.

Verschillende bouwpakketten voor een huis

Wanneer je kiest voor een bouwpakket kun je in principe kiezen uit twee bouwpakketten:

De basis
Het basis plus pakket
Het basis pakket is een casco bouwpakket. Wat wil zeggen dat de dragende constructie en de buitenafwerking worden geleverd door Eigenwijs Bouw. Wanneer je kiest voor het basis plus pakket dan wordt de cascobouw geplaatst door de experts van Eigenwijs Bouw.

Aanvullende opties voor het bouwpakket huis

Naast het basis en basis plus bouwpakket kun je ook aanvullende pakketten afnemen. Zo kun je het voorbereidende werk zoals het graafwerk en het aanleggen van de fundering ook uit laten voeren door Eigenwijs Bouw. Optioneel kun je ook de cementdekvloer, de gevel en het leggen van de dakpannen uit laten voeren door de experts van Eigenwijs Bouw.

Bouwpakket huis van Eigenwijs Bouw

Eigenwijs Bouw is een innovatief bouwbedrijf wat gespecialiseerd is in de realisatie van houtskeletbouw gebouwen. Sinds enkele jaren merken wij dat de behoefte voor een bouwpakket huis steeds groter werd daarom zijn al onze modellen in een bouwpakket te verkrijgen. Heb je interesse in een bouwpakket huis of wil je meer weten over de mogelijkheden? Neem dan gerust eens contact met ons op. Wij bespreken de mogelijkheden graag met je en voorzien je altijd van een passend advies.
 

Een Eigenwijs bouw woning

Wijnand van EigenwijsBouw neemt je mee in de ontwikkeling van een schuurwoning. In deze video wordt duidelijk waar je als klant voor kunt kiezen om zelf te doen en wat Eigenwijsbouw precies doet.
Bekijk de video!