Bouwtekening huis

Heb je plannen om een eigen woning te bouwen? Dan heb je een bouwtekening voor het huis nodig. Dit ontwerp is in feite het fundament voor je nieuwe woning. Bij Eigenwijs Bouw is het mogelijk om een woning te laten bouwen met een bestaand ontwerp, maar je kunt ook de bouwtekening van het huis geheel zelf (laten) ontwerpen.

Voordelen van casco woning van Eigenwijs Bouw

Al de modellen van Eigenwijs Bouw zijn in een bouwpakket te verkrijgen. Op basis van de bouwtekening van het huis kun je zelf de (vakantie)woning bouwen. Het is dus mogelijk om bij Eigenwijs Bouw je woning casco op te laten leveren. Wij verzorgen dan alleen de ruwbouw en maken het huis wind- en waterdicht. Het casco bouwpakket bestaat uit buitenmuren, binnenmuren, verdiepingsvloer(en), een dak, ramen en deuren. De rest van de woning bouw je zelf verder af. Casco bouwen heeft de volgende voordelen:

● Besparen op de kosten
● Je hebt volledig de vrije
● Zelf het bouwtempo bepalen

Zelf bouw tekening van huis ontwerpen

Zie je nét niet de perfecte woning tussen onze bestaande modellen staan? Het is mogelijk om een eigen ontwerp samen te stellen. Je gaat dan zelf de tekening van je huis ontwerpen, om het tot je eigen droomwoning te maken. Je kunt hiervoor gebruik maken van onze handige configurator.

Eigen huis bouwen

Wanneer de bouwtekening van het huis af is en de kavel gekocht, kan het echte werk beginnen. Bij Eigenwijs Bouw laten we je daar heel vrij in. Het is mogelijk om de bouw volledig zelf te doen of om de bouw (gedeeltelijk) uit te besteden. Wanneer je kiest om de bouw uit te besteden, wordt het huis uiteraard opgeleverd zoals op de bouw tekening.
Wil je meer informatie over het ontwerpen van een bouwtekening van je toekomstige huis bij Eigenwijs Bouw? Neem contact op met de specialisten van dit deskundige bouwbedrijf.