Maak een keuze uit onze Gezinswoning modellen

Showing all 5 results

Gezinswoning

Ben jij op zoek naar een gezinswoning?

Dan ben je bij Eigenwijs Bouw aan het juiste adres. Bij ons kun je terecht voor verschillende type gezinswoningen voor starters maar ook voor grotere families. Wij bieden moderne en klassieke stijl gezinswoningen aan. Een gezinswoning kan je dus helemaal aanpassen aan jouw wensen en op maat laten bouwen door Eigenwijs Bouw. De inhoud van de woningen varieert eveneens. Zo zijn er grotere gezinswoningen met een inhoud van bijna 450 m3 maar zijn er ook kleinere gezinswoningen met een inhoud van 359 m3

Ben jij benieuwd naar de mogelijkheden?

Start dan nu de configurator als hulpmiddel om je eigen woning samen te stellen.

Start configurator

Voorbeelden van gezinswoningen

Hierboven vind je verschillende voorbeelden van gezinswoningen.  De prijzen van de gezinswoningen zijn inclusief BTW berekend. De prijzen voor de bouwpakketten variëren momenteel tussen de €40.000,- en de €80.000,-. Onze gezinswoningen worden standaard voorzien van hoge isolatiewaarden, Meranti hardhouten kozijnen met HR++ beglazing en Okoumé hardhouten boeiboordafwerking.

Voordelen van een gezinswoning

Het biedt de volgende voordelen om je gezinswoning te laten bouwen door Eigenwijs Bouw:

  • Voldoet aan de eisen van het bouwbesluit
  • Duurzame gezinswoning doordat er gebruik gemaakt wordt van meest duurzame bouwmethode
  • Verkrijgbaar in een doe het zelf pakket

Ben jij op zoek naar een woning waar jij je samen met je gezin kunt settelen? Wacht dan niet langer en neem contact met ons op! We hopen je binnenkort te mogen ontmoeten.

Neem contact met ons op