Maak een keuze uit onze Gezinswoning modellen

Gezinswoning

Ben jij op zoek naar een gezinswoning? Dan ben je bij Eigenwijs Bouw aan het juiste adres. Hier kun je terecht voor vele verschillende type gezinswoningen. Eigenwijs Bouw bouwt gezinswoningen voor starters, maar ook voor grotere families. Gezinnen die van moderne huizen houden kunnen uitstekend bij ons terecht, maar evengoed de gezinnen die de voorkeur geven aan een iets klassiekere stijl.
1 Gezinswoning bouw je zoals je zelf wilt
Laat je gezinswoning bouwen op maat. Wij bieden namelijk de mogelijkheid om de indeling van de gezinswoning naar wens op te bouwen. Wil je weten wat de mogelijkheden zijn? Raadpleeg dan nu de configurator. Met dit hulpmiddel stel jij je eigen woning samen in zeven stappen. Voor de volgende onderdelen kan je een keuze maken uit diverse opties:

Type
Dakvorm
Modellen
Gevelbekleding
Opties
Pakketten
Overzicht

Raadpleeg configurator
Voorbeelden van gezinswoningen
Hierboven zijn enkele voorbeelden van gezinswoningen te vinden. De prijzen van de gezinswoningen zijn inclusief BTW berekend. De prijzen voor de bouwpakketten variëren momenteel tussen de €40.000,- en de €80.000,-. De inhoud van de woningen varieert eveneens. Zo zijn er grotere gezinswoningen met een inhoud van bijna 450 m3 maar zijn er ook kleineregezinswoningen met een inhoud van 359 m3. Onze gezinswoningen worden standaard voorzien van hoge isolatiewaarden, Meranti hardhouten kozijnen met HR++ beglazing en Okoumé hardhouten boeiboordafwerking.
Voorbeelden van gezinswoningen
Het biedt de volgende voordelen om je gezinswoning te laten bouwen door Eigenwijs Bouw:

Voldoet aan de eisen van het bouwbesluit
Duurzame gezinswoning doordat er gebruik gemaakt wordt van meest duurzame bouwmethode
Verkrijgbaar in een doe het zelf pakket

Ben jij op zoek naar een woning waar jij je samen met je gezin kunt settelen? Wacht dan niet langer en neem contact met ons op! We hopen je binnenkort te mogen ontmoeten.

Contact

Stel je eigen woning samen en ontdek de mogelijkheden!

Start configurator

Waarom Eigenwijs Bouw

Doe het zelf pakket

Al onze modellen zijn in een bouwpakket te verkrijgen. Op deze manier is een woonhuis te bouwen voor een lage prijs.

Duurzaam

De houtskeletbouw methode wordt gezien als meest duurzame bouwmethode. Zo maken wij gebruik van FSC hout en optioneel Houtvezel Isolatie i.c.m. damp open bouwen.

Eigen ontwerp

Naast alle modellen die te vinden zijn op deze website is het ook mogelijk een persoonlijk ontwerp te bouwen.

Bouwbesluit

Al onze woonhuizen voldoen aan de nieuwste eisen van het bouwbesluit. Indien gewenst kunnen alle overige modellen hier ook aan voldoen.
Wil je weten wat de
mogelijkheden zijn?
Start Configurator ›
Neem contact met
ons op