Levensloopbestendig wonen

Seniorenwoning - Mantelzorgwoning – Assistentiewoning

Kleinere begane grond woningen kennen wij in 3 smaken. Dit biedt 65-plussers de mogelijkheid om zelfstandig te leven. In de laatste jaren merken wij de behoefte van mensen om zo lang mogelijk zelfstandig te blijven wonen, met een eigen tuin. Kortom, wij gaan niet naar de serviceflat!

De seniorenwoning biedt zelfstandig wonen met een levensloopbestendig karakter. Ruime deuren en hal bieden vrijheid van bewegen. De woning is ingericht voor 1 tot 3 personen.

De mantelzorgwoning is geschakeld aan of losstaand bij de woning van de mantelzorger op eigen erf. Verder heeft de woning brede gangen en brede deuren, een in hoogte verstelbaar keukenblad, een verhoogd toilet, tillift en geen drempels. De woning is geschikt voor 1 – 3 personen.

De assistentiewoning of aanleunwoning worden geplaatst op het terrein van een zorginstelling waar dagelijkse verzorging aanwezig is.

Volledig rolstoeltoegankelijk: geen drempels, brede deuropeningen, brede gangen.
Garantie op onmiddellijke zorg: in geval van nood zijn er hulpverleners in de buurt.
Gemeenschappelijke ruimte: hier kunnen bewoners van de serviceflat met elkaar in contact komen.
24 uur toezicht: via een personenalarmsysteem kan er toezicht gegarandeerd worden.
Woon assistent: hij of zij kan eventueel helpen bij problemen en waar nodig jouw vragen beantwoorden. De woning is geschikt voor 1 – 2 personen.

Wij bouwen u woont!

Een woning van Eigenwijs Bouw bestaat altijd uit Hout Skelet Bouw panelen; houten balken van FSC Hout die aan elkaar worden geschroefd of genageld en vervolgens worden gevuld met (milieuvriendelijke)isolatie en damp open folie. Hier een voorbeeld van de fabricage van een frame uit onze werkplaats in Maasbommel.
Wij leveren casco woningen. De afbouw van de woning doet u in eigen beheer met een andere aannemer.

BEREKEN HIER JOUW EIGEN WONING

Configurator
Hoe zit het nu met de prijzen

Als je geïnteresseerd bent in een bouwpakket huis van Eigenwijs Bouw en spreekt onze werkwijze je aan dan kun je op onze website verschillende filmpjes kijken of meer informatie lezen over de verschillende woningen
Bekijk onze voorbeeldwoningen of er iets voor je bij zit of klik op de CONFIGURATOR voor een prijsberekening van jouw toekomstige woning!

stars

Het is een hoop werk, eerlijk is eerlijk. Maar wel een avontuur om alles in eigen hand te hebben. Het maakt daarmee toch dat het jouw huis is. Wij zijn daar supertrots op.

Wilko en Angela

Hoe nu verder?
  1. Interesse in een bouwpakket huis? Doe het gratis online adviesgesprek met onze specialist mail naar advies@eigenwijsbouw.nl
  2. Je krijgt een offerte voor uw huis op maat
  3. Eigenwijs Bouw plaatst jouw bouwpakket op basis van je wensen
  4. Je regelt zelf de afbouw van de woning.
  5. Je kunt genieten van je huis!